MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Tamam yarışmadan sonra yollarım iyi gidiyorum bu hafta heyecan yaptım :A

Boş verenler çok oldu da yarışmada bari oyumuza sahip çıkalım,@Dosi 'yi üzmeyelim :A

11350912_1619438844967252_707306138_n-540x540.jpg

@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları :A

@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum :pala:

@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.

@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var :A

@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı :X

Tamam senin muratı sevdiğini biliyorum zaten tekrar çok tşk ederim :D

Yarışmanın ilk haftasından beri Mirkelam'ın bir şarkısı var çok seviyordum diyordum ama bir türlü hatırlayamadım şimdi paylaşınca hatırladım ve hemen indirdim. Eskiden çok severdim bu şarkıyı. Sık sık Kral TV'de klibi yayınlanırdı hey gidi günler. :D
O kadar da eski değil aslında Mirkelam'ın sondan 4. klibi galiba. :D

İnşallah önümüzdeki şarkıları da seviyorsundur. :Z

Yoo triplik bir şey yok orta halli puan işte ne diyeyim :D

Yok sanki geçen hafta üstüne gidince bi tribe girdin 25 yaşında adam olarak şaşırdım.:A Neyse böyle ağlayacaksan üstüne gelmeyiz.:A Ayrıca bak geçen haftanın reklamından karlı bile çıktın iyi gidiyorsun.:A

O kadar da eski değil aslında Mirkelam'ın sondan 4. klibi galiba. :D

İnşallah önümüzdeki şarkıları da seviyorsundur. :Z
2006'da çıkmış Ozan 11 sene yeni mi. .ss

Sanmıyorum ama bakalım. :A

eIGi-sNX.jpeg

siyaset uzmanı pardon jüri uzmanı
@Maskeli Fedai oyları :A
Aşık Veysel 11
Rafet El Roman 10
Zeki Müren 9
Murat Dalkılıç 8
Emre Altuğ 7
Ferhat Göçer 6
Mehmet Erdem 5
Feridun Düzağaç 4
Erkin Koray 3
Mirkelam 2
Kazım Koyuncu 1

@OzaN @sokak sanati @ozmoturk @denizz19 @vadikızı @Bully @mrt-06 @cookies
Çok teşekkürler @Maskeli Fedai. :D

Yok sanki geçen hafta üstüne gidince bi tribe girdin 25 yaşında adam olarak şaşırdım.:A Neyse böyle ağlayacaksan üstüne gelmeyiz.:A Ayrıca bak geçen haftanın reklamından karlı bile çıktın iyi gidiyorsun.:A
Bütün hafta Feridun elensin deyip durup üstüne bir de en düşük puanı verince alındım haliyle :D