ilk siraya koydugun benimde favorilerimden 😉 umarim hakettigi puani alir
Umarımm çok severek ve beğenerek izlediğim diziydi iki tane müzik albümü var indirmek için arıyorum ama bulamadım bir türlü
ilk siraya koydugun benimde favorilerimden 😉 umarim hakettigi puani alir
ben neye cevap yazayım evet veya hayır diye anlamadım olayısonrada bizimkine oy yolla
oylama basladi ve liste yollanildi,
usengec @Doğu hala oy yollayacak güya, bari önce bu haftayi sonra fragmanlari en son cizgi filme yönel, o en zoru
@MasacRE- seninde cizgi filmler duruyor hala ve jenerikler 10 dakikani alir anca
@MEnes sendende en gec Cumayi cumartesiye baglayan gecede bekliyorum oylari
@Aserat fragmanlarda favorini söyledin gerisini beklemekteyim
@turkuazz seni özel jüri yaptik oy yolarken hakikaten özelligini gösteriyorsun biraz daha erken yolla
@mesmeso61 yetkini istedigin zaman istedigin sekilde kullanabilirsin
@Çiğdem- @destere @Maskeli Fedai sende artik bir cevap yaz, ya evet ya hayir
@Bully @denizz19 ikinizdende bu gece bekliyorum. @mrt-06 @xemrexxx @ozmoturk @Billy Kane (yarin kesin yolla) @EFE UYSAL gececisin zaten aradan cikar bu gece . @FaJi son dakika beklemesen iyi olur
OYLAMA an itibariyle baslamistir @sokak sanati umarim ilgini ceker
@vadikızı harikasin😉
hande ataizine puan olarak bişeyler veririz başkada çöp
o laf Maskeliyeydiben neye cevap yazayım evet veya hayır diye anlamadım olayı
üç isme birden sormuşsun o soruyu herkes lafı kendi üstüne alınacak şimdio laf Maskeliyeydi
ee bak sahneler durum degerlendirmesi Yap ama cokta acik etme
haha duzenledim tamamüç isme birden sormuşsun o soruyu herkes lafı kendi üstüne alınacak şimdi
gece yarısı recebi bir sakin kafayla kurcalayıp net bir değerlendirmemi yaparım artıkhaha duzenledim tamam
sadece iki tane racapli, zaten biri jenerik bitince kapatirsin. @xemrexxx ninki biraz ileri atip izleyeceksin..gece yarısı recebi bir sakin kafayla kurcalayıp net bir değerlendirmemi yaparım artık
@xemrexxx nin sahnesini zaten izlemeye gerek yoksadece iki tane racapli, zaten biri jenerik bitince kapatirsin. @xemrexxx ninki biraz ileri atip izleyeceksin..
@Tolstoyevski profilime bir sey paylasti... cok etkilendim
biraz muzigi dinleyeyim defalarca, efkarlanmaya devam edeyim sonra geri dönus yaparim
benim ruhum yaşlı zaten@xemrexxx nin sahnesini zaten izlemeye gerek yok
@tolstoyevskinin paylaşımlarınada fazla takılma erken yaşlanırsın insanı yıpratan şeyler paylaşıyor hep bir karamsarlık havası çook seneler geçti çook seneler geçti dönen yok seferinden bak bu cümleyi neresinden bakarsan bak tam bir umutsuzluk havası oysa dam üstünde un eleri paylaşsa 80 lik dede 20 yaşlarına döner )
içimi kararttın resmen sana @Tolstoyevski ile birlikte iyi kararmalar dileyeyim o zamanbenim ruhum yaşlı zaten
teşekkürler bence de kaç kurtar kendiniiçimi kararttın resmen sana @Tolstoyevski ile birlikte iyi kararmalar dileyeyim o zaman
daha senin yarışmanı puanlayacağım nereye gönderiyon beni yoksa puan vermemi istemiyormusunteşekkürler bence de kaç kurtar kendini
sen puanla ben kaçarımdaha senin yarışmanı puanlayacağım nereye gönderiyon beni yoksa puan vermemi istemiyormusun
sen kaç zaten seninle işim yokki yarışmacıları kalaylayacağımsen puanla ben kaçarım
Allah'a emanet ol
intihar mektupu yazıyordum içine ettin bildirimlerinletin tin tinimini hanıım @Billy Kane tam onikiden vurmuş yarışmayı allah kahretsin nahh puan )
sen kaç zaten seninle işim yokki yarışmacıları kalaylayacağım
yarışmacıların pis ne yapabilirimki ben objektif bir jüri olarak sıva görevimi yapıyorum sadeceintihar mektupu yazıyordum içine ettin bildirimlerinle
kafana göre takıl.yarışmacıların pis ne yapabilirimki ben objektif bir jüri olarak sıva görevimi yapıyorum sadece
zaten türkçenden hayır yok batırmışsın ortalığı bugün nerdeyse @MEnes le birbirinize dalacakmışsınız bu kötü türkçeden dolayı )kafana göre takıl.
ben yazilarimi isvecce yazacam. türkcesini toparyamadim
haha aynen galiba. tamam tamam ben hiç olmasaydim keşkezaten türkçenden hayır yok batırmışsın ortalığı bugün nerdeyse @MEnes le birbirinize dalacakmışsınız bu kötü türkçeden dolayı )
tam sahnelere konsantre olacağım bırakmıyorsunki sesleniyorsun sahneyi bırakıp buraya gelmek zorunda kalıyorumhaha aynen galiba. tamam tamam ben hiç olmasaydim keşke