@denizz19 marulundan bir yaş küçüğüm gerçi aynı yıl doğmuşuz ama bnmki yılın son ayına denk gelmiş.ssAy çıksın ne olacak saklamadım ki ben yaşımı hem ben sana sordum kaç yaşındaydın diye
@denizz19 marulundan bir yaş küçüğüm gerçi aynı yıl doğmuşuz ama bnmki yılın son ayına denk gelmiş.ss
Ezik senyör@denizz19 marulundan bir yaş küçüğüm gerçi aynı yıl doğmuşuz ama bnmki yılın son ayına denk gelmiş.ss
Emre bir kere çağırsın tamamdırSen ne ara geldin be
Emre bir kere çağırsın tamamdır
Allahtan kork Zaten 7/24 sizleyim neyse gidip MS oylarımı kullanayım :aabiz çağırsak bu kadar çabuk gelirmisin acaba
@xemrexxx istanbula ne zaman geliyon la gel de görüşelim
Allahtan kork Zaten 7/24 sizleyim neyse gidip MS oylarımı kullanayım :aa
ben hep istanbuldayım 30 haziran 2016 da mezun oldum günaydın.ss@xemrexxx istanbula ne zaman geliyon la gel de görüşelim
AA tamam 1-2 hafta sonra Batuhan'da gelecek sen de gelirsin dolaşırızben hep istanbuldayım 30 haziran 2016 da mezun oldum günaydın.ss
ajandama bakmam lazım (bu kısım ciddidir yaklaşan 1 sünnet düğünü 2 nikah 2 düğün var)AA tamam 1-2 hafta sonra Batuhan'da gelecek sen de gelirsin dolaşırız
Hayırdır sünnet mi oluyonajandama bakmam lazım (bu kısım ciddidir yaklaşan 1 sünnet düğünü 2 nikah 2 düğün var)
bu espriyi kaç salisede buldun.ssHayırdır sünnet mi oluyon
Yazdığın anda aklıma geldibu espriyi kaç salisede buldun.ss
sonrada bizimkine oy yolla@xemrexxx istanbula ne zaman geliyon la gel de görüşelim
sonrada bizimkine oy yolla
oylama basladi ve liste yollanildi,
usengec @Doğu hala oy yollayacak güya, bari önce bu haftayi sonra fragmanlari en son cizgi filme yönel, o en zoru
@MasacRE- seninde cizgi filmler duruyor hala ve jenerikler 10 dakikani alir anca
@MEnes sendende en gec Cumayi cumartesiye baglayan gecede bekliyorum oylari
@Aserat fragmanlarda favorini söyledin gerisini beklemekteyim
@turkuazz seni özel jüri yaptik oy yolarken hakikaten özelligini gösteriyorsun biraz daha erken yolla
@mesmeso61 yetkini istedigin zaman istedigin sekilde kullanabilirsin
@Çiğdem- @destere @Maskeli Fedai sende artik bir cevap yaz, ya evet ya hayir
@Bully @denizz19 ikinizdende bu gece bekliyorum. @xemrexxx @ozmoturk @Billy Kane (yarin kesin yolla) @EFE UYSAL gececisin zaten aradan cikar bu gece . @FaJi son dakika beklemesen iyi olur
OYLAMA an itibariyle baslamistir @sokak sanati umarim ilgini ceker
@vadikızı harikasin😉
ilk siraya koydugun benimde favorilerimden 😉 umarim hakettigi puani alirNe olur ne olmaz hemen göndereyim dedim