Şşş boxerli hallerimi atma sakınÖzel şeyler konuşuyoruz da kendisiyle
Şşş boxerli hallerimi atma sakınÖzel şeyler konuşuyoruz da kendisiyle
Olsun ben yine de somurturumaraya 1 gün girer be @Çiğdem- de yok piyasada. yarin sunmazsa cumartesiyi vermem ona
Şşş boxerli hallerimi atma sakın
Maç var doğru. umarımOlsun ben yine de somurturum
Ben de merak ediyorum, bu gece gelir diye umuyorum Beşiktaş'ın maçına bakıyorlardır belki, umarım ciddi bir durum yoktur.
Olsun ben yine de somurturum
Ben de merak ediyorum, bu gece gelir diye umuyorum Beşiktaş'ın maçına bakıyorlardır belki, umarım ciddi bir durum yoktur.
neyseki birsey varŞşş boxerli hallerimi atma sakın
hanginizin özeli acaba
Artık özel falan kalmadı Maalesef sapıttı biraz kottiriğim, idare etmeye çalışıyorumŞşş boxerli hallerimi atma sakın
Artık özel falan kalmadı Maalesef sapıttı biraz kottiriğim, idare etmeye çalışıyorum
bugun rahatsizim kendisinden. beni rahatsiz ediyorArtık özel falan kalmadı Maalesef sapıttı biraz kottiriğim, idare etmeye çalışıyorum
Hem kendileri diyor sapıt diye Bana şimdi yatak selfieni attırmaArtık özel falan kalmadı Maalesef sapıttı biraz kottiriğim, idare etmeye çalışıyorum
iyyy 45 saat önceki Denizi istiyom benSus kız @mrt-06 kızdı galiba erotik hallerime
O duruyor mu la hala sende Sakladıysan at da bir bakayımHem kendileri diyor sapıt diye Bana şimdi yatak selfieni attırma
Etkileyebilir, sonuç günü somurturum hep
Beni banlamak kolay mı be
Tam adamına dedin hemen banlar şimdi
yarışmada yer almasa da en iyi dizi jeneriği budur misal @Çiğdem- ve @destere yi derinden etkilemiştir bu dizi bugünkü süper sapık hallerinde çarlinin etkisi büyüktür @Harunnn60 @ozmoturk @EFE UYSAL @Aserat @mrt-06araya 1 gün girer be @Çiğdem- de yok piyasada. yarin sunmazsa cumartesiyi vermem ona
Atacan okudum yaptıysa gergindir Yılanların Öcü konağında yaşıyor gerçi kimin eli kimin cebinde bilir oAtacanım hastaydı senlemi uğraşsın ona göndrme bari be @mrt-06
45 saat önce nasıldımiyyy 45 saat önceki Denizi istiyom ben
berbat bir cevap yakiştiramadim
Atacan okudum yaptıysa gergindir Yılanların Öcü konağında yaşıyor gerçi kimin eli kimin cebinde bilir o
45 saat önce nasıldım
sen hangisine karar kıldın??yarışmada yer almasa da en iyi dizi jeneriği budur misal @Çiğdem- ve @destere yi derinden etkilemiştir bu dizi bugünkü süper sapık hallerinde çarlinin etkisi büyüktür @Harunnn60 @ozmoturk @EFE UYSAL @Aserat @mrt-06
Öyle bir foto mu vardı sallamıştım sadece bilmem Yok sanırımO duruyor mu la hala sende Sakladıysan at da bir bakayım
resimi yollamadan önce iyiydin. "sapık" tarzı değildinAtacan okudum yaptıysa gergindir Yılanların Öcü konağında yaşıyor gerçi kimin eli kimin cebinde bilir o
45 saat önce nasıldım