sitemimi etmistim o konuda@Dosi onca hafta senin yarışmanda sonuçlar açıklanırken konuya katkıda bulundu, sen iadeyi ziyaret yapacağına anca sonuçlar bittiğinde,30 sayfa sonra konuya uğra. Ayıp ayıp.![]()
sitemimi etmistim o konuda@Dosi onca hafta senin yarışmanda sonuçlar açıklanırken konuya katkıda bulundu, sen iadeyi ziyaret yapacağına anca sonuçlar bittiğinde,30 sayfa sonra konuya uğra. Ayıp ayıp.![]()
Sen ne okuyordunMatematikçiler gibi sağlama yapıyon vs
Bi tek onu izlemedim ama 1.sezonu bitirdim onda da![]()
Yok la ben gelirim hafta sonları öyle elimi ayağımı hepten çekecek değilim.iki ay sonrada ben terkederim buraları demekki önümüzdeki ekime kadar şöyle bir ağız tadıyla ortalığı sıvayamayacağız![]()
Eyvallah kardeşim adamsınCanım sen gel biz seni taht alır ona oturtur sırtımızda başımızın üzerinde taşırız
Az yede kendine uşak tut![]()
Araba ayarlarız![]()
beş sezon yayınlanmış sen hala ilk sezondamısın
peki fargo noldu vikings noldu onlarda durumlar nedirgerçi sorarken boşuna sorduğumun farkındayımda yinede soralım
![]()
varsayalım ki @Bully 456 puan almiş yarisma boyunca ve @denizz19 548 ve @EFE UYSAL 675 puan almis. Bu puanlara göre Efe 3 Deniz 2 Kaanda 1 puan alacakartık anlamış gibi yapacağımbir daha sormam cümle çok nette benim kafammı almıyor çözemedim işi ..?
şimdi finale kalan yarısmacılarin yarisma boyunca topladiklari puanlara göre fazladan final puani alacaklar.
üç kez okudum bu cümleyidur ben bir @Tolstoyevski yi çağırayım anca o çözer
![]()
Kolay gelsin. seni forumda görmesemde @denizz19 vesilesiyle haberdar oluyorumMuhtemelen kaybolurum ama sonra gelirim ya sabah kursum varHiç boş durmuyoruz ki
![]()
Ay kırk yılın başı bir iltifat edelim dedik cevap 4 saat sonra geldi, bir daha da yaparsam![]()
Düşüneceğim bu durumu 😛varsayalım ki @Bully 456 puan almiş yarisma boyunca ve @denizz19 548 ve @EFE UYSAL 675 puan almis. Bu puanlara göre Efe 3 Deniz 2 Kaanda 1 puan alacakfinal puanlarina eklenecek
Kolay gelsin. seni forumda görmesemde @denizz19 vesilesiyle haberdar oluyorumbir keresinde selam söyledimde ilettimi bilmiyorum
iyide ben oy aciklayip dinlenmeye çekildim. çok gör zaten sen bana
![]()
evet seni ezdi resmen gözlerimle gördüm ben şahidim![]()
Dimi, halbuki ben nasıl da çırpındım bugün konusunu coşturmak içinAma senin şahitliğin kafamı karıştırıyor biraz
![]()
valla bende olayın ayrıntısını bilmiyorum ama son mesajda @Bully sana olur olmadık şeyler söylemeye başladı neyseki ben engel oldum![]()
Mevzuyu anladım şimdide ama Kaan destere demişse öyledir demekle desterenin iftira atmadiğini kabullenmiş.@destere ile hiç uğraşamam şimdi, öyle diyorsa öyledir![]()
az daha bekle üzdün beniDüşüneceğim bu durumu 😛
Teşekkürümü bekliyorum merakla![]()
Aman sen ne bakıyon ona, bir ihtimal aralarını bozarım diye ya tutarsa taktiğiyle saldırıya geçti işte, takmaya gerek yokMevzuyu anladım şimdide ama Kaan destere demişse öyledir demekle desterenin iftira atmadiğini kabullenmiş.
az daha bekle üzdün beni
Beni bugün yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederimAman sen ne bakıyon ona, bir ihtimal aralarını bozarım diye ya tutarsa taktiğiyle saldırıya geçti işte, takmaya gerek yok![]()
Rica ederim canım, ilk gününde yalnız bırakamazdım tabii sonraki haftalara bakarız artıkBeni bugün yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim
daha önceki konulara uzak durdun diye sitem etmiştim ama unutturdun@denizz19 ve @vadikızı beni o konularda sende beni burda yalnız bırakmadin. umarim bir dahaki açıklamada üçünüzde bulunursunuz. Sana 1 günde 100 küsür mesaj yazdırdım
uzun zamanın rekoru olsa gerek.
tekrar teşekkür ederim canım arkadaşım, bazı buzlar eridive diğer haftalarda aynı performansı bekliyorum
![]()
ama sen niye tepkisiz kaldin yazımaRica ederim canım, ilk gününde yalnız bırakamazdım tabii sonraki haftalara bakarız artıkÜzerine koymaya çalışacağım
Geri kalan buzlar her neyse onlar da erir umarımBenim için de bir zevkti, eski geveze zamanlarım aklıma geldi
![]()
Harika atacaktım, önce yazmayı tercih etmişimama sen niye tepkisiz kaldin yazıma
bazı buzlar zor çözülür ama iyiyiz şükür![]()
uzun zamandir sana sarki hediye etmemistim. suan bunu dinliyorum, ikimize gelsin bariHarika atacaktım, önce yazmayı tercih etmişim
Buna da şükür o zaman ne diyelim![]()
Beni bugün yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim
daha önceki konulara uzak durdun diye sitem etmiştim ama unutturdun@denizz19 ve @vadikızı beni o konularda sende beni burda yalnız bırakmadin. umarim bir dahaki açıklamada üçünüzde bulunursunuz. Sana 1 günde 100 küsür mesaj yazdırdım
uzun zamanın rekoru olsa gerek.
tekrar teşekkür ederim canım arkadaşım, bazı buzlar eridive diğer haftalarda aynı performansı bekliyorum
![]()
vıyyyk konu batmış resmenRica ederim canım, ilk gününde yalnız bırakamazdım tabii sonraki haftalara bakarız artıkÜzerine koymaya çalışacağım
Geri kalan buzlar her neyse onlar da erir umarımBenim için de bir zevkti, eski geveze zamanlarım aklıma geldi
![]()
ama sen gelince tekrar su yüzüne çıktıvıyyyk konu batmış resmen)
fargo için harikayı attım vikings için söylediklerinden dolayı seni kınıyorumFargo müthişti 2 sezonu bitirdim 3 ün neresinde kaldığımı hatırlamıyorum
Vikinfsi ilk izlediğimde bu bana göre değil demiştrim hatırlatırım senin hatrına ilk bölümü zorla izlemiştim![]()
sizi yalnız bırakmaya gelmiyor karşılıklı övüşmelerle konuyu sulandırıp hiç ediyorsunuz allah kahretsin sabaha kadarda nöbet tutamamki ne haliniz varsa görünama sen gelince tekrar su yüzüne çıktı![]()
sıvayacağımız konunun müsait olması lazım mesela ilk basket maçında ortalığı batıralım burası uygun değil burda @Bully ile @Dosi karşılıklı övüşüyor sinirimi bozuyorlarYok la ben gelirim hafta sonları öyle elimi ayağımı hepten çekecek değilim.Sen terk edene kadar elbet ortalığı sıvarız bir yerlerde, yoksa dayanamam Ekim'e kadar fazla ağır gelir bu yük.
![]()
uzun zamandır konuşmuyoruduk onunla, bugüne denk geldifargo için harikayı attım vikings için söylediklerinden dolayı seni kınıyorum
sizi yalnız bırakmaya gelmiyor karşılıklı övüşmelerle konuyu sulandırıp hiç ediyorsunuz allah kahretsin sabaha kadarda nöbet tutamamki ne haliniz varsa görün![]()
haha yok rahat rahat takıl. @Bully gitti galiba