Yarıda kesilir yine köpek durdurmaya çalışırertuğrulla detaylı bir kavgası olucak yine bakalım inş uzun sürer biraz
Yarıda kesilir yine köpek durdurmaya çalışırertuğrulla detaylı bir kavgası olucak yine bakalım inş uzun sürer biraz
sitenin içeriği berbat cnm geri dönmeyle ilgili ne gelişme olmus sen desene anladıysan
sitenin içeriği berbat cnm geri dönmeyle ilgili ne gelişme olmus sen desene anladıysan
daha 20 bölüme yakın bölüm var bence dönmeli @Billy Kane de gelir utanmadan diziyi övmeye başlarTRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul, heyecan dolu bölümleriyle izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor.
Diziye katılan yeni oyuncular ile birlikte kadrosunu geliştiren Diriliş'te izleyiciyi heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.
2. sezona damgasını vuran ve diziye veda eden Baycu Noyan, en sevilen karakterlerden biriydi.
Ertuğrul'un başdüşmanı olmuştu ve Ertuğrul Bey'i çok zorlamıştı.
Dizi de kötü bir rolde oynamasına rağmen izleyici tarafından benimsenmiş, yaptığı oyunculuk ile büyük beğeni almıştı.
ERTUĞRUL BEY TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Ertuğrul Bey, Noyan'ı ellerinden ağaca çivileyerek işkence etmişti.
Ardından ise kardeşi Sungurtekin ile yaptığı Cenk esnasında kurtulan Noyan, Ertuğrul Bey'e saldırmış kısa süre sonra ise öldürülmüştü.
Dizide ölmüş gibi gösterilen Noyan'ın ölüsü ise hiç gösterilmedi.
Baycu Noyan'ın vücudunda sadece yaralar açıldı.
Baycu Noyan`ın yeniden diziye girmesi şu sıralar gündemde. Henüz bir açıklama yapılmazken bu haber dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.
Vasilyus da baya iyi onun yerini dolduruyor benim için farketmezdaha 20 bölüme yakın dölüm var bence dönmeli @Billy Kane de gelir utanmadan diziyi övmeye başlar
demekki vasilyusta beleneni karşıyamamıs bosuna bu haber çıkmaz cnm son haftalar pasif kaldı odaVasilyus da baya iyi onun yerini dolduruyor benim için farketmez
2 haftadır ezdiler karakteri Helena ve Arabi olmasa Ertuğrulların ölüceğinin gerçeği vardıdemekki vasilyusta beleneni karşıyamamıs bosuna bu haber çıkmaz cnm son haftalar pasif kaldı oda
Bu hafta atak bekliyorum Vasilyustandemekki vasilyusta beleneni karşıyamamıs bosuna bu haber çıkmaz cnm son haftalar pasif kaldı oda
Ne utanıcam Noyan için bıraktım dönerse dönerim bende zaten.daha 20 bölüme yakın bölüm var bence dönmeli @Billy Kane de gelir utanmadan diziyi övmeye başlar
Vasilyusun bölümü olacakdemekki vasilyusta beleneni karşıyamamıs bosuna bu haber çıkmaz cnm son haftalar pasif kaldı oda
noyan dedin tekrar aklımıza soktun ayollVasilyusun bölümü olacak
ÖZET
Karacahisar kalesinde komutanları öldürdükten sonra, kaleye giriş çıkışların yasaklanması Samsa, Turgut ve Kutluca’yı zor durumda bırakmış Helena’nın yardımıyla tünelden kaçarak kurtulmayı başarmışlardı. Bunun yanında Helena, onlara çok önemli bir bilgi getirmişti. Bu bilgi sayesinde Ertuğrul’lar Vasilius’un getirttiği mühimmatları elde etmişlerdi. Mühimmatları Ertuğrul’lar tarafından alınan Vasilius ardı ardına aldığı darbelerle öfkeden çılgına dönmüştür. Artık Vasilius’u kontrol etmek çok zor olacaktır. Peki Vasilius’un eylemi ne olacaktır? Ertuğrul Vasilius’a karşı nasıl bir karşı hamlede bulunacaktır? Turgut, Kutluca ve Samsa’nın kaleden kurtulmasından ve mühimmat bilgisinin Ertuğrul’a ulaştırılmasından sonra Vasilius, en yakınlarındakinden şüphelenmeye başlayacaktır. Bu şüphesinin ardından gidecek ve suçluları bulmaya çalışacaktır. Bunun için zekice bir plan yapacak olan Vasilius, acaba istediği neticeye ulaşabilecek midir? Diğer yandan Dündar gittikçe Günyeli’ye bağlanmakta, Günyeli ise gün geçtikçe Hayme Ana’ya kendini sevdirmektedir. Halime bu durumdan ziyadesiyle rahatsız olmaktadır. Ertuğrul Dündar’ı Günyeli meselesinden uyarmıştır. Peki Dündar, abisinin uyarılarını dikkate alacak mıdır?
Gelirse sonda gelir zaten ihtimali az görüyorum zaten filmde görürüznoyan dedin tekrar aklımıza soktun ayoll
Gerçekten dönecekmi acaba bende birşey anlamadım valla
Gerçekten dönecekmi acaba bende birşey anlamadım valla
daha 20 bölüme yakın bölüm var bence dönmeli @Billy Kane de gelir utanmadan diziyi övmeye başlar
Vasilyus da baya iyi onun yerini dolduruyor benim için farketmez
Efsane olur
Ne utanıcam Noyan için bıraktım dönerse dönerim bende zaten.
diriliş dizisi imdb de coştu reis filmi sağolsun millet tüm tayyi-bat örgütü işlere yükleniyor dirilişin puan da 9.1 den buralara düştü ama yeterli bence bu kadarıHayırsever bir arkadaş bugüne kadar ki bölümleri özet geçebilir mi? Dizinin efsane ilerlediğinden şüphem yok, Kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Geçen reklamlarda bizanslıları gördüm, hala yaşıyor mu onlar.
AAA süper vasilyusun artık tekrar bir güc gösterisi yapması gerekiyordu cnm
Doğan Alpte ölmüş bu hafta Dündar sağ bırakılırken Doğan öldürülmüş Vasilyus şovAAA süper vasilyusun artık tekrar bir güc gösterisi yapması gerekiyordu cnm
doğanın ölüceği kesinmiDoğan Alpte ölmüş bu hafta Dündar sağ bırakılırken Doğan öldürülmüş Vasilyus şov