hahah ayy süpersin vlla @destere beni yarı yolda bırakmaz diyordum içimdenassolist benim en son ben çıkarım yolladım oyumu
hahah ayy süpersin vlla @destere beni yarı yolda bırakmaz diyordum içimden
Oyüzden destereden önce açıkla dedim yani kol kolayız , önce bayanlar yani benim oy sonrada senin oy açıklanacakassolist benim en son ben çıkarım yolladım oyumu
Keşke geçen haftada içinden geçirseydinhahah ayy süpersin vlla @destere beni yarı yolda bırakmaz diyordum içimden
aa bu seferde yollamasan @sokak sanati da vericektim bir sopa yanı çok feci planlarım olucaktı sanabaktım assolist olma hakkım elimden alınacak anında yetiştim tehlikeyi bertaraf ettik
hahah ayy süpersin vlla @destere beni yarı yolda bırakmaz diyordum içimden
aa bu seferde yollamasan @sokak sanati da vericektim bir sopa yanı çok feci planlarım olucaktı sana
hhahah aa orası öyle aslında @destereYarı yolda bıraktı kız başkanlıktan ayrılarak.
hhahah aa orası öyle aslında @destere
ama normalde şu saatte gelmezdi sırf oy için gelmiş belli ve kaçmış şuan
kin tutamıyorum ben ne yapayımSen geçmişi unutup pohpohlama onu çok
kin tutamıyorum ben ne yapayım
Oy göndermedin diye gözlük attım, gözüm üstünde mesajını vermek için.@mrt-06 niye sana verdiğim cevaba gözlük fırlattı @Dosi ben olayı anlamadım belki sen çözersin işi
allah kahretsin kötü codmin gidip zeki mürenle yaışmaya katılmış oysa sevmediğim bir isimle gelse her hafta mutlu bir şekilde bir puanı yapıştırırdık şimdi o imkanda kalmadı sezen aksuylada yarışırken yine öyle ikilemde kalmıştım
az önce verdi oylarını cnm ama sevinirmisin sonuclarda görücezOy göndermedin diye gözlük attım, gözüm üstünde mesajını vermek için.
Sonuçlarda olamayabilirim. Gelince bakarım umarım beğenirim yoksa ona kötü sürprizlerim var.az önce verdi oylarını cnm ama sevinirmisin sonuclarda görücez
aaa nereye gidicenSonuçlarda olamayabilirim. Gelince bakarım umarım beğenirim yoksa ona kötü sürprizlerim var.
Gelirim büyük ihtimal de saat kaçta olacak?aaa nereye gidicen
22:00 cnm işin olsada yetişirsin sanırımGelirim büyük ihtimal de saat kaçta olacak?