dinlemedim veya izlemedim o yüzden çalakalem beğen tuşunu basıp geçmişimdir yani şarkıcının kim olduğununda farkında değilimdir acelemin olduğu bir güne denk gelmiştirŞarkıma gülmemiştin bu sefer, senden umudum var bu hafta
dinlemedim veya izlemedim o yüzden çalakalem beğen tuşunu basıp geçmişimdir yani şarkıcının kim olduğununda farkında değilimdir acelemin olduğu bir güne denk gelmiştirŞarkıma gülmemiştin bu sefer, senden umudum var bu hafta
İdare eder diye yorumun var onu napcaz Klipteki kızlara haksızlık etme hem üzülürler sonra. ssdinlemedim veya izlemedim o yüzden çalakalem beğen tuşunu basıp geçmişimdir yani şarkıcının kim olduğununda farkında değilimdir acelemin olduğu bir güne denk gelmiştir
hızlandırılmış yorumlarda genelde dikkat et, herkesin rutin olarak başvurduğu bir cümledir idare eder lafıİdare eder diye yorumun var onu napcaz Klipteki kızlara haksızlık etme hem üzülürler sonra. ss
1 puan verdiğin değerli sanatçı Feridun Düzağaç değildir umarımEvet oylarimi belirledim ama bir arkadasim hep dert yanardi guzel puanlar basta harcaniyor kötüler sonda aciklaniyor diye, ona puanim çift haneli ve Cigdem oyun oynamazsa oylarim son puanlamaya kalmali cünkü oylarım 1 gün dolapta bekletilecek
Gelelim yorumlara, @Bully hani müzik? Kusura bakma listemde dusuk oldu ve ben demistim o detay 1-2 puan dusurur diye ve aynida oldu ve bakalim canin sagolsun mu diyeceksin yoksa “tesekkurler Dosi ” mi olacak yada yorum isteğin hiç olmayacakmı ve tahmin ettigim gibi @EFE UYSAL ile aranizda 1 puan var yani Efe sende sert bir düsüs yaşadin.
@vadikızı hic beklemezdim ama cift haneli puan aldin ilk ve son herhalde bakalim.
1 puan verdigim kisi malesef degerli bir sanatci olsada olmadi ya
Gecen hafta 1 verdigim @mesmeso61 büyük bir sıçrama yaşadı
@denizz19 sana şarkin sirasinda atlarim dinlemeden gecerim dedim ama defalarca dinledim ve güzel recap secmissin 😉
@Tolstoyevski umarim benim yüzümden hazin son olmaz. Önerdigim sarkiyla gelmissin bu hafta.
@mrt-06 bakalim yine senden tesekkuru kapacakmiyim
Yarina kadar daha dinlerim ve belki ufak tefek değişiklikler olur
Bu hafta yükseldin listemde bir önceki haftaya göre ve sana olumlu yorum yapmiştim son 5 lide değilsin1 puan verdiğin değerli sanatçı Feridun Düzağaç değildir umarım
Evet öyle dedin sonlarda olmazsın diye umuyorum gibi bir şey demiştin de belki diğerlerini daha çok beğenip sona atmışsındır dedim İyi sevindim öyle olmamasına bu hafta yorumlar olumlu görünüyor sanırım elenme stresi yaşamayacağım bu kezBu hafta yükseldin listemde bir önceki haftaya göre ve sana olumlu yorum yapmiştim son 5 lide değilsin
Evet insallah son 5 lide olmazsin demistim ve olmadi ve sen Bully den daha yuksek oy aldin herkes ona düşük vermemden memnunda sanada belirteyim dedimEvet öyle dedin sonlarda olmazsın diye umuyorum gibi bir şey demiştin de belki diğerlerini daha çok beğenip sona atmışsındır dedim İyi sevindim öyle olmamasına bu hafta yorumlar olumlu görünüyor sanırım elenme stresi yaşamayacağım bu kez
@Bully den yüksek aldım demek İşte buna harika atılırEvet insallah son 5 lide olmazsin demistim ve olmadi ve sen Bully den daha yuksek oy aldin herkes ona düşük vermemden memnunda sanada belirteyim dedim
aaa yarına bırakma ayoll gündüz girmiyorsun sen bu gece kullan @mrt-06 ı beğendin diyemi oy kullanmıyorsun yoksa senhatırlattığın iyi oldu dün recepten iki şarkı izleyip değerlendirdim kalanlarıda bugün izlersem yarın oy gönderirim kesin
@Bully e düşük verdiğin için harika attım diğerlerine ne vermişsin diye bakmadım yani tüm seçimlerin güzel değil hemen harikayı yanlışa yorma
allah kahretsin kötü codmin gidip zeki mürenle yaışmaya katılmış oysa sevmediğim bir isimle gelse her hafta mutlu bir şekilde bir puanı yapıştırırdık şimdi o imkanda kalmadı sezen aksuylada yarışırken yine öyle ikilemde kalmıştımaaa yarına bırakma ayoll gündüz girmiyorsun sen bu gece kullan @mrt-06 ı beğendin diyemi oy kullanmıyorsun yoksa sen
HHAHAH oy vermiyorsun diye gözlüğü fırlatıyor kafana bee kardeşime destek ol oyunu bu gece yolla @mrt-06@mrt-06 niye sana verdiğim cevaba gözlük fırlattı @Dosi ben olayı anlamadım belki sen çözersin işi
allah kahretsin kötü codmin gidip zeki mürenle yaışmaya katılmış oysa sevmediğim bir isimle gelse her hafta mutlu bir şekilde bir puanı yapıştırırdık şimdi o imkanda kalmadı sezen aksuylada yarışırken yine öyle ikilemde kalmıştım
tek tek değerlendireceğim şarkıları ona göre oy vereceğim öyle ben aceleye getiremem işiHHAHAH oy vermiyorsun diye gözlüğü fırlatıyor kafana bee kardeşime destek ol oyunu bu gece yolla @mrt-06
normalde sabaha kadar uyumuyorsun oylama var diye erkenden zıbarıyorsuntek tek değerlendireceğim şarkıları ona göre oy vereceğim öyle ben aceleye getiremem işi
Galiba oyunu erteleme diye@mrt-06 niye sana verdiğim cevaba gözlük fırlattı @Dosi ben olayı anlamadım belki sen çözersin işi
allah kahretsin kötü codmin gidip zeki mürenle yaışmaya katılmış oysa sevmediğim bir isimle gelse her hafta mutlu bir şekilde bir puanı yapıştırırdık şimdi o imkanda kalmadı sezen aksuylada yarışırken yine öyle ikilemde kalmıştım
şuraya bir lady gaga resmi koy @Harunnn60 koşarak gelir zaten onu konuya çağırmak kolaynormalde sabaha kadar uyumuyorsun oylama var diye erkenden zıbarıyorsun
@sokak sanati sende uuyşuk başkanımız @Harunnn60 a oy göndert ayoll
normalde sabaha kadar uyumuyorsun oylama var diye erkenden zıbarıyorsun
@sokak sanati sende uuyşuk başkanımız @Harunnn60 a oy göndert ayoll
ihtimaller çok, ihtimaller üzerine artık yorum yapıyoruz yoksa pis görümcek dut yemiş bülbüle dönmüş kendisi konuşmuyor gözlük fırlatmakla meşgulGaliba oyunu erteleme diye
şuraya bir lady gaga resmi koy @Harunnn60 koşarak gelir zaten onu konuya çağırmak kolay
dün işte sabaha kadar @tolgab ın yarışmasını kurcalıyordum buna sıra gelmedi hem orda yabancı şeyler var bundan daha zevkli ordaki isimler, burda ortalık kurumuş bakacak bişey yok
hahah aa @destere nin derdi belli oldu ayoll herifler sezonundan şikayetçi @BullyÖnüm hakkından bir sen geliyorsun.