hahah ayy süpersin vlla @destere beni yarı yolda bırakmaz diyordum içimdenassolist benim en son ben çıkarım yolladım oyumu![]()
Oyüzden destereden önce açıkla dedim yani kol kolayız , önce bayanlar yani benim oy sonrada senin oy açıklanacakassolist benim en son ben çıkarım yolladım oyumu![]()
Keşke geçen haftada içinden geçirseydin
aa bu seferde yollamasan @sokak sanati da vericektim bir sopa yanı çok feci planlarım olucaktı sanabaktım assolist olma hakkım elimden alınacak anında yetiştimtehlikeyi bertaraf ettik
![]()
hhahah aa orası öyle aslında @destereYarı yolda bıraktı kız başkanlıktan ayrılarak.![]()
hhahah aa orası öyle aslında @destere
ama normalde şu saatte gelmezdi sırf oy için gelmiş belli ve kaçmış şuan![]()
kin tutamıyorum ben ne yapayımSen geçmişi unutup pohpohlama onu çok
![]()
kin tutamıyorum ben ne yapayım![]()
![]()
![]()
Oy göndermedin diye gözlük attım, gözüm üstünde mesajını vermek için.@mrt-06 niye sana verdiğim cevaba gözlük fırlattı @Dosiben olayı anlamadım belki sen çözersin işi
allah kahretsin kötü codmin gidip zeki mürenle yaışmaya katılmış oysa sevmediğim bir isimle gelse her hafta mutlu bir şekilde bir puanı yapıştırırdıkşimdi o imkanda kalmadı sezen aksuylada yarışırken yine öyle ikilemde kalmıştım
![]()
az önce verdi oylarını cnm ama sevinirmisin sonuclarda görücezOy göndermedin diye gözlük attım, gözüm üstünde mesajını vermek için.![]()
Sonuçlarda olamayabilirim.az önce verdi oylarını cnm ama sevinirmisin sonuclarda görücez![]()
![]()
![]()
aaa nereye gidicenSonuçlarda olamayabilirim.Gelince bakarım umarım beğenirim yoksa ona kötü sürprizlerim var.
![]()
Gelirim büyük ihtimal de saat kaçta olacak?aaa nereye gidicen![]()
22:00 cnm işin olsada yetişirsin sanırımGelirim büyük ihtimal de saat kaçta olacak?![]()