MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Oylarımı erkenden kullandım yine, hayırlısı olsun. :D

Oylarımızı verdim.:X

Haftanın en iyisi açık ara Hayde şarkısı ile Kazım Koyuncu. Ama ona rakip olabilecek sesler vardı. Rafet'in sesini bu şarkıda muhteşem buldum. Bir Melek Diliyorumda olmuş onun dışında çok iyi cover yapmış Mehmet erdem. Onu da sevdik.:X @batuhankaralar @mesmeso61 @turkuazz

Feridun Düzağac gerçekten ilkellikten kurtulmuş. Adamın sesine zaten övgü yağdırmıştım doğru şarkı ile kendini göstermiş bu hafta.:X
Helalleşemedik şarkısı iyi ama Betül'ün tınılar daha iyi. Baya sevdim şarkıyı.:X @MasacRE- @MayısKralı

Erkin Koray bu hafta biraz düşmüş. İlk 2 haftada ki şarkıları kadar sevmiyorum bu şarkısını.:( @Tolstoyevski
Önüm dışında Gökhan Tepe'de iyi şarkı ile gelmiş. @dreamy Sesini çok seçmiyorum adamın ama şarkı iyi.:X

Zeki Müren'in bile R'ler ile dibe sokamayacaği bir şarkıymış Ağlama Değmez Hayat.
Haftanın şokunu Murat Dalkılıç yaşattı. İlk 2 haftadan eser yok. Recap seçimide kötü olunca olmamış bu hafta. Ben bu şarkıyı daha bastıra bastıra okuduğu kısımları hatırlıyorum. Recap olmamış @vadikızı :(

Gökçe'nin sadece Way be ben neymisim dediği kısım iyi. Ama o kısımda baya iyi yani @ozmoturk :)
Mirkelam bu hafta barışmış. @OzaN :( Yine de ortalarda yer buldu.

Oylarımızı verdim.:X

Haftanın en iyisi açık ara Hayde şarkısı ile Kazım Koyuncu. Ama ona rakip olabilecek sesler vardı. Rafet'in sesini bu şarkıda muhteşem buldum. Bir Melek Diliyorumda olmuş onun dışında çok iyi cover yapmış Mehmet erdem. Onu da sevdik.:X @batuhankaralar @mesmeso61 @turkuazz

Feridun Düzağac gerçekten ilkellikten kurtulmuş. Adamın sesine zaten övgü yağdırmıştım doğru şarkı ile kendini göstermiş bu hafta.:X
Helalleşemedik şarkısı iyi ama Betül'ün tınılar daha iyi. Baya sevdim şarkıyı.:X @MasacRE- @MayısKralı

Erkin Koray bu hafta biraz düşmüş. İlk 2 haftada ki şarkıları kadar sevmiyorum bu şarkısını.:( @Tolstoyevski
Önüm dışında Gökhan Tepe'de iyi şarkı ile gelmiş. @dreamy Sesini çok seçmiyorum adamın ama şarkı iyi.:X

Zeki Müren'in bile R'ler ile dibe sokamayacaği bir şarkıymış Ağlama Değmez Hayat.
Haftanın şokunu Murat Dalkılıç yaşattı. İlk 2 haftadan eser yok. Recap seçimide kötü olunca olmamış bu hafta. Ben bu şarkıyı daha bastıra bastıra okuduğu kısımları hatırlıyorum. Recap olmamış @vadikızı :(

Gökçe'nin sadece Way be ben neymisim dediği kısım iyi. Ama o kısımda baya iyi yani @ozmoturk :)
Mirkelam bu hafta barışmış. @OzaN :( Yine de ortalarda yer buldu.
Sana da beğendirebildik demek :A Bu hafta yükselişe geçmem lazım artık :D

Sunucunun tepkiler de çok iyi :F Kız ya çok heyecan yapmış ya da bu yarışmaya hiç katılmamalıymış yani :A

Sarkini begendim. Birlikte birbirimize yuksek puanlar verebiliriz bu hafta :A
Helalleşemedik sevdiğim bir Betül şarkısı değildir maalesef, nakaratı hiç hislendirmiyor :(

Sen beğendiysen yüksek ver tabii, telafi ederiz illa ki :A

Son düzenleme:
Sunucunun tepkiler de çok iyi :F Kız ya çok heyecan yapmış ya da bu yarışmaya hiç katılmamalıymış yani :A

Helalleşemedik sevdiğim bir Betül şarkısı değildir maalesef, nakaratı hiç hislendirmiyor :(

Sen beğendiysen yüksek ver tabii, telafi ederiz illa ki :A
tarkozdan nefret ettiğim halde ben bile sandalyeyle karıştırmazdım :)
hahhaha aa süper olmuş kız benim yapabilmek istediğim şeyi yapmış ayoll tarkanın suratına bakıp araba şarkısı söylemiş resmen :A :A :A

Evet oylarimi belirledim ama bir arkadasim hep dert yanardi guzel puanlar basta harcaniyor kötüler sonda aciklaniyor diye, ona puanim çift haneli ve Cigdem oyun oynamazsa oylarim son puanlamaya kalmali cünkü oylarım 1 gün dolapta bekletilecek :A
Gelelim yorumlara, @Bully hani müzik? Kusura bakma listemde dusuk oldu ve ben demistim o detay 1-2 puan dusurur diye ve aynida oldu ve bakalim canin sagolsun mu diyeceksin yoksa “tesekkurler Dosi :)” mi olacak yada yorum isteğin hiç olmayacakmı ve tahmin ettigim gibi @EFE UYSAL ile aranizda 1 puan var yani Efe sende sert bir düsüs yaşadin.
@vadikızı hic beklemezdim ama cift haneli puan aldin :A ilk ve son herhalde bakalim.
1 puan verdigim kisi malesef degerli bir sanatci olsada olmadi ya
Gecen hafta 1 verdigim @mesmeso61 büyük bir sıçrama yaşadı :)
@denizz19 sana şarkin sirasinda atlarim dinlemeden gecerim dedim ama defalarca dinledim ve güzel recap secmissin 😉
@Tolstoyevski umarim benim yüzümden hazin son olmaz. Önerdigim sarkiyla gelmissin bu hafta.
@mrt-06 bakalim yine senden tesekkuru kapacakmiyim :)
Yarina kadar daha dinlerim ve belki ufak tefek değişiklikler olur :)

Son düzenleme:
Evet oylarimi belirledim ama bir arkadasim hep dert yanardi guzel puanlar basta harcaniyor kötüler sonda aciklaniyor diye, ona puanim çift haneli ve Cigdem oyun oynamazsa oylarim son puanlamaya kalmali cünkü oylarım 1 gün dolapta bekletilecek :A
Gelelim yorumlara, @Bully hani müzik? Kusura bakma listemde dusuk oldu ve ben demistim o detay 1-2 puan dusurur diye ve aynida oldu ve bakalim canin sagolsun mu diyeceksin yoksa “tesekkurle Dosi :)” mi olacak yada yorum isteğin hiç olmayacakmı ve tahmin ettigim gibi @EFE UYSAL ile aranizda 1 puan var yani Efe sende sert bir düsüs yaşadin.
@vadikızı hic beklemezdim ama cift haneli puan aldin :A ilk ve son herhalde bakalim.
1 puan verdigim kisi malesef degerli bir sanatci olsada olmadi ya
Gecen hafta 1 verdigim @mesmeso61 büyük bir sıçrama yaşadı :)
@denizz19 sana şarkin sirasinda atlarim dinlemeden gecerim dedim ama defalarca dinledim ve güzel recap secmissin 😉
@Tolstoyevski umarim benim yüzümden hazin son olmaz. Önerdigim sarkiyla gelmissin bu hafta.
@mrt-06 bakalim yine senden tesekkuru kapacakmiyim :)
Yarina kadar daha dinlerim ve belki ufak tefek değişiklikler olur :)

Şarkı hakkında yorum yapmamışsın ama senden bile düşük gelirse bu hafta abbas yolcu gibi. :A Aslında iddialı olmasa bile diğer yarışmacıların çok çok altında bir şarkı olduğunu düşünmüyorum, tek sıkıntı geçmişte Cem Karaca da bu şarkıyla haftayı zor atlatmış. @Bully istisnasız olarak her zamanki gibi en düşükten tutmuştur yine, çünkü Erkin ile yarışan Deniz19 değil. :A

Şarkı hakkında yorum yapmamışsın ama senden bile düşük gelirse bu hafta abbas yolcu gibi. :A Aslında iddialı olmasa bile diğer yarışmacıların çok çok altında bir şarkı olduğunu düşünmüyorum, tek sıkıntı geçmişte Cem Karaca da bu şarkıyla haftayı zor atlatmış. @Bully istisnasız olarak her zamanki gibi en düşükten tutmuştur yine, çünkü Erkin ile yarışan Deniz19 değil. :A
Aa olurmu ben hiç önerdiğim şarkıya düşük puan verirmiyim :A ve senin listeni birlikte düzenledik oyüzden benden düşük puan alma olasılığın 0!
Ve ilk 5 te olmazsan şaşırırım 😉

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961