MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

@denizz19 oyları
Emre Kaya 15
Gökhan Tepe 14
Rafet El Roman 13
Ayşe Hatun Önal 12
Zeki Müren 11
Emre Altuğ 10
Betül Demir 9
Murat Dalkılıç 8
Mirkelam 7
Aşık Veysel 6
Mehmet Erdem 5
Erkin Koray 4
Kazım Koyuncu 3
Gökçe 2
Feridun Düzağaç 1
Not : Erkin Koray'ın şarkısını Yıldız Tilbe'den dinlemeyi daha çok seviyorum. Kendisi de güzel söylemiş aslında
ama duygu alamadım. Mehmet Erdem bu hafta sert düşüş yaşadı ama daha sevdiğim şarkıları var umarım onları görürüz.
Mirkelam iyi bir sıçrama yakaladı zamanında dinlediğim şarkılardan biriydi. Betül Demir iyiydi ama onun üstündekiler bir tık daha iyiydi.
Emre Kaya Ve Gökhan Tepe bu hafta çok iyiler keza Rafet El Roman da öyle. Herkese başarılar. Kızmayın :D
@denizz19 haftaya tam puanlarını bekliyorum seninle haftasonu pazarlık yapalım :A

Aman bir recalim varrrrr

Ekmeği sürdüm balı
Bazıları oldu sapsarı
Abe bizi kim çekemiyorsaa
Gelsin ona fesatlık hastalığııııı
Ranga ranga. :Z

@dreamy oyları
Mirkelam 15
Gökçe 14
Erkin Koray 13
Ferhat Göçer 12
Ayşe Hatun Önal 11
Zeki Müren 10
Kazım Koyuncu 9
Emre Altuğ 8
Emre Kaya 7
Betül Demir 6
Murat Dalkılıç 5
Rafet El Roman 4
Mehmet Erdem 3
Feridun Düzağaç 2
Aşık Veysel 1

@denizz19 oyları
Emre Kaya 15
Gökhan Tepe 14
Rafet El Roman 13
Ayşe Hatun Önal 12
Zeki Müren 11
Emre Altuğ 10
Betül Demir 9
Murat Dalkılıç 8
Mirkelam 7
Aşık Veysel 6
Mehmet Erdem 5
Erkin Koray 4
Kazım Koyuncu 3
Gökçe 2
Feridun Düzağaç 1
Not : Erkin Koray'ın şarkısını Yıldız Tilbe'den dinlemeyi daha çok seviyorum. Kendisi de güzel söylemiş aslında
ama duygu alamadım. Mehmet Erdem bu hafta sert düşüş yaşadı ama daha sevdiğim şarkıları var umarım onları görürüz.
Mirkelam iyi bir sıçrama yakaladı zamanında dinlediğim şarkılardan biriydi. Betül Demir iyiydi ama onun üstündekiler bir tık daha iyiydi.
Emre Kaya Ve Gökhan Tepe bu hafta çok iyiler keza Rafet El Roman da öyle. Herkese başarılar. Kızmayın :D

Millet sana o kadar teşekkür etti insan bir beğenir ya da rica ederim der ne kadar odunsun. :A

Videolardan olsa gerek konu fena kasıyor, bir cevap yazmam 5 dakikayı buluyor, ifade desen o da öyle üstelik dokunmatik olduğu için kalp yerine okudum ya da olmuş yerine olmamışa bastığım oluyor. :A

cins cins şeytler bluyorsun kendin gibi bir ara forumu abtırmıstın allahdan durdun ayoll :A

Ne cinsi kız miss gibi şarkı. Bitiyorum bu şarkıya.:bhr: Özellikle Çağatay ile Leyla bu şarkı da ilk kez opusmustu gözlerim dolmuştu çok şahane anlardı. Bu sezen abla anlıyor bu müzik işinden. Delibal'ı o şey yapmış:D

Ama ben çok duymuyorum/hissetmiyorum 😛 oyüzdende emin olmak istiyorum 😉 seninki ise sen zaten eminsin ama yine bilmek istiyorsun :D
Ben hislerimi çok belli edemem bilirsin, karşımdakinin anlamasını beklerim :A Hissedemediysen o senin ayıbın olmuş 😛 :A