+4 alacam diye beni listenin dibine sokma daHakikatten öyle oldu haftaya +4 puanla telafi etmen lazım.
Ne o kiz benle @mrt-06 'nin uyumunumu kiskandinda şarkı istiyorsun konunda o iş bize özeldi. Jürilerinden başka birşey isteşarkı paylaş diyorum ayoll konumuzada faydası olur ee sende yabancıları paylas oda türkleri
İlk 3'e girmişiz, inşallah alırız final puanını2.Puan Durumu
1 Ayşe Hatun 145
2 Ferhat Göçer 140
3 Emre Altuğ 137
4 Rafet El Roman 136
5 Murat Dalkılıç 129
6 Erkin Koray 119
7 Mirkelam 117
8 Zeki Müren 117
9 Gökçe 110
10 Betül Demir 106
11 Gökhan Tepe 105
12 Emre Kaya 103
13 Mehmet Erdem 88
14 Aşık Veysel 82
15Feridun Düzağaç79
16 Kazım Koyuncu 71
Millet sana o kadar teşekkür etti insan bir beğenir ya da rica ederim der ne kadar odunsun.Şimdi fark ettim, aynı gün üye olmuşuz şaka maka.
Oha o zaman 1.yim şu anİlk 3'e girmişiz, inşallah alırız final puanını
Ayşe Hatun'un da -15'i var oh mis
Aynen kanka inşallah şok bir düşüş yaşamazsınOha o zaman 1.yim şu an
Bilirim seni,zaten bildigin seyleri tekrar duymak iyi geliyor sana. Daha önce belirtmiştin bir kaç kezİyi o zaman, anladım da zaten bir teyit edeyim dedim
Çok teşekkürler
Gerçi şimdi geriye düşerim çünkü oylarım açıklandı onu unuttumAynen kanka inşallah şok bir düşüş yaşamazsın
Teşekkürler kottiriğim kalp kalbe karşıymışGerçi şimdi geriye düşerim çünkü oylarım açıklandı onu unuttum
mirkelam iyidir sonunda destekleyeceğim birini seçtinHani birincisin demiştiniz.
Birkaç hafta var daha belki de bu hafta kullanırım belli olmazTeşekkürler kottiriğim kalp kalbe karşıymış
Ne zaman kullanacan o şarkıyı
Sen de öyle değil misin sankiBilirim seni,zaten bildigin seyleri tekrar duymak iyi geliyor sana. Daha önce belirtmiştin bir kaç kez