+4 alacam diye beni listenin dibine sokma daHakikatten öyle oldu haftaya +4 puanla telafi etmen lazım.![]()
Ne o kiz benle @mrt-06 'nin uyumunumu kiskandinda şarkı istiyorsun konundaşarkı paylaş diyorum ayoll konumuzada faydası olur ee sende yabancıları paylas oda türkleri![]()
![]()
![]()
İlk 3'e girmişiz, inşallah alırız final puanını2.Puan Durumu
1 Ayşe Hatun 145
2 Ferhat Göçer 140
3 Emre Altuğ 137
4 Rafet El Roman 136
5 Murat Dalkılıç 129
6 Erkin Koray 119
7 Mirkelam 117
8 Zeki Müren 117
9 Gökçe 110
10 Betül Demir 106
11 Gökhan Tepe 105
12 Emre Kaya 103
13 Mehmet Erdem 88
14 Aşık Veysel 82
15Feridun Düzağaç79
16 Kazım Koyuncu 71
Millet sana o kadar teşekkür etti insan bir beğenir ya da rica ederim der ne kadar odunsun.Şimdi fark ettim, aynı gün üye olmuşuz şaka maka.![]()
Oha o zaman 1.yim şu anİlk 3'e girmişiz, inşallah alırız final puanını
Ayşe Hatun'un da -15'i var oh mis![]()
Aynen kanka inşallah şok bir düşüş yaşamazsınOha o zaman 1.yim şu an![]()
Bilirim seni,zaten bildigin seyleri tekrar duymak iyi geliyor sana. Daha önce belirtmiştin bir kaç kezİyi o zaman, anladım da zaten bir teyit edeyim dedim
Çok teşekkürler![]()
Gerçi şimdi geriye düşerim çünkü oylarım açıklandı onu unuttumAynen kanka inşallah şok bir düşüş yaşamazsın![]()
Teşekkürler kottiriğim kalp kalbe karşıymışGerçi şimdi geriye düşerim çünkü oylarım açıklandı onu unuttum![]()
mirkelam iyidir sonunda destekleyeceğim birini seçtinHani birincisin demiştiniz.![]()
Birkaç hafta var daha belki de bu hafta kullanırım belli olmazTeşekkürler kottiriğim kalp kalbe karşıymış
Ne zaman kullanacan o şarkıyı![]()
Sen de öyle değil misin sankiBilirim seni,zaten bildigin seyleri tekrar duymak iyi geliyor sana. Daha önce belirtmiştin bir kaç kez![]()