Banlanmış ayrıcalık vermeliydin bence. Ordaki ironiyi görmedin mi 1 değil demekki tam vermiş çünkü yorumunda da övgüler düzmüştü. Bu hafta elenirsem bu durumu başına kakarım bilesin ablam.kendisi yollasaydı kaubl görürdü cnm hem zekiye 1 VAR oyüzden tekrar düşün bence cnm
yok cnm gelen oyda sana 1 görünüyorBanlanmış ayrıcalık vermeliydin bence. Ordaki ironiyi görmedin mi 1 değil demekki tam vermiş çünkü yorumunda da övgüler düzmüştü. Bu hafta elenirsem bu durumu başına kakarım bilesin ablam.
İmkansız, oylar değiştirilmiştir ben tanımıyor muyum o aracı arkadaşı hatta en iyi ben tanırım.yok cnm gelen oyda sana 1 görünüyor
haha aa o oylamamıs demekki cnm zaten oy vermicem diyordu vericeksede en sağlıklısı kendisi vermesi .Aİmkansız değiştirilmiştir ben tanımıyor muyum o aracı arkadaşı hatta en iyi ben tanırım.
O zaman benden sana bir güneş gözlüğü.haha aa o oylamamıs demekki cnm zaten oy vermicem diyordu vericeksede en sağlıklısı kendisi vermesi .A
ben seni trole karşı koruyorum ayoll kalbe çevir bakalım oy göndermemiş doğuO zaman benden sana bir güneş gözlüğü.
Güldürdüye çevirdim.ben seni trole karşı koruyorum ayoll kalbe çevir bakalım oy göndermemiş doğu
şokermi bu
hahah yok cnm yollayamamış kesin bilgiyi aldım az önce şuankı trol oylarda zaten işine yaramazGüldürdüye çevirdim.
Ablacım sana itimadım tam ama böyle bir oyun gönderildiğini ve oyun değiştirildiğini düşünüyorum @Doğu gelince soracağım 15 gün sonra yani.
1 de olda saydaydın ilerde işime gelirdi şimdi gelmese de.hahah yok cnm yollayamamış kesin bilgiyi aldım az önce şuankı trol oylarda zaten işine yaramaz
malum kişi şaka yapmış cnm zaten yine trol yaptığını anlamıstım uydurma oylar yanı ben sizi koruyorum şuan herzamankı bana trollerinden biri1 de olda saydaydın ilerde işime gelirdi şimdi gelmese de.
Zeki ile ilgili her şey beni ilgilendirir. 🙂
diğer başkanımıza oy verdirt ayoll @Harunnn60Yaw he he.
Çiğdem'e düzenlediğim güzel bir şakaydı boşa üzerine alınmaması gereken kişiler alında. Çiğdem ile her zamanki samimiyetimiz.
malum kişi şaka yapmış cnm zaten yine trol yaptığını anlamıstım uydurma oylar yanı ben sizi koruyorum şuan herzamankı bana trollerinden biri
doğu oy vermiceğini söylüyordu bana banlanamsı pekte yarışmayı etkilemedi oyüzden
diğer başkanımıza oy verdirt ayoll @Harunnn60
hadi ben yatıyorum cnm @Harunnn60 ın yakasına yapıs bu gece yoksa yerine @destere dönğş yapar ayollKimseyi kimseden korumana gerek yok biz yaranma derdinde olmayan gayet objektif yorumlarımız ile burdayız burada şaka yani buda sana.)
O verir yaa kaytarmaya çalışıyor ana ilgileniyorum.