MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

kendisi yollasaydı kaubl görürdü cnm hem zekiye 1 VAR oyüzden tekrar düşün bence cnm :A :A :A
Banlanmış ayrıcalık vermeliydin bence. :D Ordaki ironiyi görmedin mi 1 değil demekki tam vermiş çünkü yorumunda da övgüler düzmüştü. Bu hafta elenirsem bu durumu başına kakarım bilesin ablam. :A

Banlanmış ayrıcalık vermeliydin bence. :D Ordaki ironiyi görmedin mi 1 değil demekki tam vermiş çünkü yorumunda da övgüler düzmüştü. Bu hafta elenirsem bu durumu başına kakarım bilesin ablam. :A
yok cnm gelen oyda sana 1 görünüyor :A :A :A

giphy.gif

15 gün sonra gerçekler ortaya çıkıp yarışmadan ihracın gerçekleşince ben de güleceğim. :A

Güldürdüye çevirdim. :A

Ablacım sana itimadım tam ama böyle bir oyun gönderildiğini ve oyun değiştirildiğini düşünüyorum @Doğu gelince soracağım 15 gün sonra yani. :A
hahah yok cnm yollayamamış kesin bilgiyi aldım az önce :A şuankı trol oylarda zaten işine yaramaz :F

Yaw he he.

Çiğdem'e düzenlediğim güzel bir şakaydı boşa üzerine alınmaması gereken kişiler alında. Çiğdem ile her zamanki samimiyetimiz.:love1:

Basit bir yarışmacı ismi sadece. Ayşe Hatunda var orada. Neyse boşa uğraşamam biz eğlendik o yetti.:F

1 de olda saydaydın ilerde işime gelirdi şimdi gelmese de. :A

Zeki ile ilgili her şey beni ilgilendirir. 🙂
malum kişi şaka yapmış cnm zaten yine trol yaptığını anlamıstım uydurma oylar yanı ben sizi koruyorum şuan :A herzamankı bana trollerinden biri :A

doğu oy vermiceğini söylüyordu bana banlanamsı pekte yarışmayı etkilemedi oyüzden :A

Yaw he he.

Çiğdem'e düzenlediğim güzel bir şakaydı boşa üzerine alınmaması gereken kişiler alında. Çiğdem ile her zamanki samimiyetimiz.:love1:
diğer başkanımıza oy verdirt ayoll :A @Harunnn60

malum kişi şaka yapmış cnm zaten yine trol yaptığını anlamıstım uydurma oylar yanı ben sizi koruyorum şuan :A herzamankı bana trollerinden biri :A

doğu oy vermiceğini söylüyordu bana banlanamsı pekte yarışmayı etkilemedi oyüzden :A

diğer başkanımıza oy verdirt ayoll :A @Harunnn60

Kimseyi kimseden korumana gerek yok biz yaranma derdinde olmayan gayet objektif yorumlarımız ile burdayız burada şaka yani buda sana.:))

O verir yaa kaytarmaya çalışıyor ana ilgileniyorum.:A

Kimseyi kimseden korumana gerek yok biz yaranma derdinde olmayan gayet objektif yorumlarımız ile burdayız burada şaka yani buda sana.:))

O verir yaa kaytarmaya çalışıyor ana ilgileniyorum.:A
hadi ben yatıyorum cnm @Harunnn60 ın yakasına yapıs bu gece yoksa yerine @destere dönğş yapar ayoll :A