Ben Tuba'yı eskiden beri severim ne alakası var?post kasmak yasak değil mi @Bully bu iki melun aslında kendi fikirleri olmayan şeyleri inat olsun diye söyleyerek post kasıyor ikisini de banla bence![]()
Cs 3 almadı hiçbi zamanTubanın 2010larda tutan nadir dizilerinden biri
![]()
yani giyim tarzı yakışmamıs cnm ama hiç beren tuba atışmasına dahil olmıyayım yatacam ben zatenİntikam ile Revenge zaten sonradan farklı hikaye olarak devam etti. Diziyi bilmeden konuşuyorlar sonra biz bilmiyor oluyoruz. Yabancı versiyonu ABD'de sürünerek devam ederken Beren AB grubunda yeni hikayesi ile zirveyi oynuyordu. Kapiş.😉
Beren'in her işi 2 sezon sürdü. Buna Kösem dahil. Kösem Beren'in yurt dışında ki milyonlarca sevenine tanıtıldı ve yeni sezonda hikaye gereği, Murat'ın annesi olmak için fazla minyon olması sebebiyle ayrıldı. Buda kapiş sanırım.
Kpa zayıf hikayesi ile sezon ortasında yayından kalktı pt2 falan gün değişikliği hep yaşadı. 20 dakika tutsa 25 bölüm zaten planlanmazdı.
Peki sorarım Beren'ı perşembe dışında hangi gün izlediniz. Kimmiş gerçek kraliçe. Her kim.Ahaha yazarken heyecanlandım. Hurrem gibi çuvallara doldurun atın denize balıklara yem olsunlar diyemiyoruz ki desek hepsi denizdeydi şuan.
Ekli dosyayı görüntüle 54386
@Çiğdem- kadın gözü ile ile yorumumu değerlendirsene.
"kafasının bir tarafı büyük, kollar erkek yürüyüşü gibi giyilen elbise fiziği zaten öldürmüş." Bu kadın bu resimde olmuş mu. Ben bu hali ile evime hizmetçi yapmam.
@Çiğdem-
@destere
@sokak sanati @Çiğdem-
yani giyim tarzı yakışmamıs cnm ama hiç beren tuba atışmasına dahil olmıyayım yatacam ben zaten![]()
![]()
![]()
Ablacım ben Tuba'yı biraz da sana benzetiyorum bu haliyle böyle masun doğal bir yüzü var seninki gibi.yani giyim tarzı yakışmamıs cnm ama hiç beren tuba atışmasına dahil olmıyayım yatacam ben zaten![]()
![]()
![]()
tşşk ederim cnmAblacım ben Tuba'yı biraz da sana benzetiyorum bu haliyle böyle masun doğal bir yüzü var seninki gibi.![]()
Pelin'e kim benzetti ki. 😱 Güzelsin güzel olan her şeye benzetiliyorsun çok normal.tşşk ederim cnmkimi sevmiyorsam onu benzetiyorlar zaten ayoll başta pelin karahan
![]()
![]()
![]()
hahaha kavak yelleri döneminde beni ilk benzettikleri ünlü aslıydı yanı pelinPelin'e kim benzetti ki. 😱 Güzelsin güzel olan her şeye benzetiliyorsun çok normal.![]()
kopyala yapistir tam gaz devam ediyor)kopyala yapıştır millette izliyor ayoll![]()