MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Destere geçen yıl rüşvet alıyormuydu.:A @destere
kesinlikle beleşe bir yıl boyu sürünüp durdum:) rüşvet falan filan hepsi yalan bir ara seni fındığa çağıracağım bu yaz dedi o gazla asıldım küreklere ama sonuç fiyasko çıktı :)

@Çiğdem- ablacım bu süre zarfı fazla uzun değil mi? 2. hafta bu kadar aralıklı olmasın bence. :(
la ablandan çok mu biliyorsun bu işi sen git kendi yarışmanı batır hogatha naparsa en doğrusunu yapar biz ona güveniyoruz :)

kesinlikle beleşe bir yıl boyu sürünüp durdum:) rüşvet falan filan hepsi yalan bir ara seni fındığa çağıracağım bu yaz dedi o gazla asıldım küreklere ama sonuç fiyasko çıktı :)

la ablandan çok mu biliyorsun bu işi sen git kendi yarışmanı batır hogatha napara en doğrusunu yapar biz ona güveniyoruz :)
Sen sus yandaş medya. :A

@Çiğdem- ablacım bu süre zarfı fazla uzun değil mi? 2. hafta bu kadar aralıklı olmasın bence. :(
cnm normalde 1.haftaya 3 gün ekliyordum ama bu sefer normal 2 gün başladık şarkı gönderme 2 oy gönderme 2 şeklinde yanı normalde hepsi 4 günde normal süresi ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne düşücek toplamda 3 güne düşmüş olucak yanı :A

cnm normalde 1.haftaya 3 gün ekliyordum ama bu sefer normal 2 gün başladık şarkı gönderme 2 oy gönderme 2 şeklinde yanı normalde hepsi 4 günde normal süresi ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne düşücek toplamda 3 güne düşmüş olucak yanı :A
sen pis biraderini kaale alma boşver kendi yarışmasını batırdı şimdi buranın içine etmek için uğraşıyor :)

görümcek böyle diyip kalbimi kırıyorsun şimdi:) tamda son günlerde güzel güzel anlaşıyorduk içine turrup sıkma olayın :)
Elticim sen de çok alıngasın iki takılıyorum şurda. :)

6 mı? 😱 Umarım ramazandan önce biter. :A

Elticim sen de çok alıngasın iki takılıyorum şurda. :)

6 mı? 😱 Umarım ramazandan önce biter. :A
geçen sezon ilk haftayı 3 er günden baslamıstık ama bu sefer ilk haftaya 2 şer günden başladık cnm şuan normal akışımızdayız 2 gün oy gönderme 2 günde şarkı gönderme :A

ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme tke güne dşücek ama oy göndermeyi tek güne düşürüremem şuan bile çoğu oy yok 2 gün süresi uygun ama 2015 ten beridir bu tarifeyle gidiyor zaten :A

geçen sezon ilk haftayı 3 er günden baslamıstık ama bu sefer ilk haftaya 2 şer günden başladık cnm şuan normal akışımızdayız 2 gün oy gönderme 2 günde şarkı gönderme :A

ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme tke güne dşücek ama oy göndermeyi tek güne düşürüremem şuan bile çoğu oy yok 2 gün süresi uygun ama 2015 ten beridir bu tarifeyle gidiyor zaten :A
Sonuçlar kaçta :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking