olsun yarın birincilik kürsüsüne oturursan bu emre tombiliğiyle o zaman moralmanın düzelirÇok pis konuşuyorsun psikolojim bozuldu.s.s
betülü severimde şarkısı çok pis
olsun yarın birincilik kürsüsüne oturursan bu emre tombiliğiyle o zaman moralmanın düzelirÇok pis konuşuyorsun psikolojim bozuldu.s.s
betülü severimde şarkısı çok pis
kesinlikle beleşe bir yıl boyu sürünüp durdumDestere geçen yıl rüşvet alıyormuydu.@destere
la ablandan çok mu biliyorsun bu işi sen git kendi yarışmanı batır hogatha naparsa en doğrusunu yapar biz ona güveniyoruz@Çiğdem- ablacım bu süre zarfı fazla uzun değil mi? 2. hafta bu kadar aralıklı olmasın bence.![]()
Sen sus yandaş medya.kesinlikle beleşe bir yıl boyu sürünüp durdumrüşvet falan filan hepsi yalan bir ara seni fındığa çağıracağım bu yaz dedi o gazla asıldım küreklere ama sonuç fiyasko çıktı
la ablandan çok mu biliyorsun bu işi sen git kendi yarışmanı batır hogatha napara en doğrusunu yapar biz ona güveniyoruz![]()
görümcek böyle diyip kalbimi kırıyorsun şimdiSen sus yandaş medya.![]()
cnm normalde 1.haftaya 3 gün ekliyordum ama bu sefer normal 2 gün başladık şarkı gönderme 2 oy gönderme 2 şeklinde yanı normalde hepsi 4 günde normal süresi ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne düşücek toplamda 3 güne düşmüş olucak yanı@Çiğdem- ablacım bu süre zarfı fazla uzun değil mi? 2. hafta bu kadar aralıklı olmasın bence.![]()
sen pis biraderini kaale alma boşver kendi yarışmasını batırdı şimdi buranın içine etmek için uğraşıyorcnm normalde 1.haftaya 3 gün ekliyordum ama bu sefer normal 2 gün başladık şarkı gönderme 2 oy gönderme 2 şeklinde yanı normalde hepsi 4 günde normal süresi ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne düşücek toplamda 3 güne düşmüş olucak yanı![]()
sen pis biraderini kaale olma boşver kendi yarışmasını batırdı şimdi buranın içine etmek için uğraşıyor![]()
hahahah ohh maşşllah sizi böyle sevişiyorken görmek çok güzel bir yandan akrdeşim bir yandan yavuklumSen sus yandaş medya.![]()
biz bu gidişle seni terkedip birbirimizi dağa kaçırıcazhahahah ohh maşşllah sizi böyle sevişiyorken görmek çok güzel bir yandan akrdeşim bir yandan yavuklum![]()
![]()
![]()
Elticim sen de çok alıngasın iki takılıyorum şurda.görümcek böyle diyip kalbimi kırıyorsun şimditamda son günlerde güzel güzel anlaşıyorduk içine turrup sıkma olayın
![]()
6 mı? 😱 Umarım ramazandan önce biter.cnm normalde 1.haftaya 3 gün ekliyordum ama bu sefer normal 2 gün başladık şarkı gönderme 2 oy gönderme 2 şeklinde yanı normalde hepsi 4 günde normal süresi ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne düşücek toplamda 3 güne düşmüş olucak yanı![]()
geçen sezon ilk haftayı 3 er günden baslamıstık ama bu sefer ilk haftaya 2 şer günden başladık cnm şuan normal akışımızdayız 2 gün oy gönderme 2 günde şarkı göndermeElticim sen de çok alıngasın iki takılıyorum şurda.
6 mı? 😱 Umarım ramazandan önce biter.![]()
Sonuçlar kaçtageçen sezon ilk haftayı 3 er günden baslamıstık ama bu sefer ilk haftaya 2 şer günden başladık cnm şuan normal akışımızdayız 2 gün oy gönderme 2 günde şarkı gönderme
ama 6.haftayla birlikte şarkı gönderme tke güne dşücek ama oy göndermeyi tek güne düşürüremem şuan bile çoğu oy yok 2 gün süresi uygun ama 2015 ten beridir bu tarifeyle gidiyor zaten![]()
22:00 da maç bitinceye denk geliyormus iyiSonuçlar kaçta![]()
O saatte Survivor başlıyor.ss22:00 da maç bitinceye denk geliyormus iyi![]()
Survivor başlıyor evet cnm MusicSurvivorO saatte Survivor başlıyor.ss
Elticim sen de çok alıngasın iki takılıyorum şurda.
6 mı? 😱 Umarım ramazandan önce biter.![]()
aaa bu arada @destere gerçekten çok alıngan bu günlerde ayollbiz bu gidişle seni terkedip birbirimizi dağa kaçırıcaz![]()
İyi taktik aslında cumartesi Survivorı izlemek için yer açtın bu yüzden yarın açıklıyorsunSurvivor başlıyor evet cnm MusicSurvivor![]()
![]()
![]()
hahaha evet aslında en uygun gün cumartesi ama ben vatanım sensin ile çoban yıldızı survivora geçit vermicek diye dşünüyorumİyi taktik aslında cumartesi Survivorı izlemek için yer açtın bu yüzden yarın açıklıyorsun![]()
Anca kendini kandırırsın içinden seninde Survivorın 1. Olacağı geçiyohahaha evet aslında en uygun gün cumartesi ama ben vatanım sensin ile çoban yıldızı survivora geçit vermicek diye dşünüyorum![]()
Listelerde tam adını bulamadım @Çiğdem- suçlu bence.harika olmuş, harub pardon @Harunnn60 bu işi biliyor yalnız gaga benim reklamımı daha çarpıcı bir şekilde yapmalıydı batırmış durumu
hogathanın neresini kıskanıcam elimi sallasam ellisi varsın ellibirinci elimden kaçsın![]()