üstteki hediyeyi @destere ye ver benceTibriklir ximixxx.
bir ben olmak kolay değilHelal olsun kendi konusunu açtı kendini hediyelendirdi. Bize de sadece tebrik etmek düşer.
senden üç ay daha eskiyim yanımda çaylak sayılırsın18 Mart 2012'de üye olduğum forumda 5. yılımı da doldurdum. Yanlış anlaşılmasın @destere gibi ortalığa doldurup kokutmadım. Neyse 5 yıl içinde @Çiğdem- ve @vadikızı evde kalmış ablalarla, @mrt-06 @denizz19 gibi çıyan aman yılanlarla , @dosimosi ve @Yakamoz-Asi gibi dış mihraklarla, sokak totoşu gibi totoşlarla , @yakup09 @RevaN @takas gibi merhumlarla, @Bully ve @EFE UYSAL gibi acuminati üyeleriyle, dream ve furkiş gibi (Allah şifa versin onlara) kimselerle iyi-kötü anılarım oldu. Neticede 145 bin mesaj yazdım,kendimi kutluyor ve hediyelerimi veriyorum.
not: unuttuklarım için özür dilerim. @Doğu @Aserat @MEnes @Harunnn60 size zaten gerek yoktu bence
Ekli dosyayı görüntüle 54288 Ekli dosyayı görüntüle 54289 Ekli dosyayı görüntüle 54290 Ekli dosyayı görüntüle 54291
adamın ruhu yuvarlak yoksa bu kadar içten içe yumuşamazdı şu ders verişe bak la )
emrede böyle birşeydir zaten ayolladamın ruhu yuvarlak yoksa bu kadar içten içe yumuşamazdı şu ders verişe bak la )
bak benim dilimin ucundaydı bu laf bir türlü söyleyememiştim sen imdadıma yetiştin )emrede böyle birşeydir zaten ayoll
Sana attığım videoyu yorumlamadın.sümbül ağa gibi köy ağası olsa köydeki kızlar boşta erkek bulamaz hepsi evde kalır)
emrede böyle birşeydir zaten ayoll
sen de şöyle bişiysin ona bakarsanemrede böyle birşeydir zaten ayoll
Tebrikler sütoğlan O kara güne ithafen şu ilginç şarkıyı hediye ediyorum. Kendine göre uyarlarsın ''mamudo kurban niye üye oldun''
iki melun peş peşe neyse teşekkürlerTebrikler totoş.
Hediyen
o akbabada @destere oluyor herhalde ayollsen de şöyle bişiysin ona bakarsan
Ekli dosyayı görüntüle 54292
iki melun peş peşe neyse teşekkürler
sen de şöyle bişiysin ona bakarsan
Ekli dosyayı görüntüle 54292
iki melun peş peşe neyse teşekkürler
o akbabada @destere oluyor herhalde ayoll
Bu Hogatha benzetmesini ilk kim yapmıştı @destere sen mi yoksa Emre mi?
hogatha keşfi bana aittir
hogatha keşfi bana aittir
ama çok güzel bir keşif oldu @Çiğdem- le özdeşleşti adeta şimdi forumda çiğdemin iki ismi var hatta gerçek hayatada yansımış olabilir hogatha diyince hiç kimse artık kim diye sormuyor direk çiğdem akıllara geliyor
forumda adım hogathaya çıktı sayesinde tövbe tövbe @xemrexxx ile @destere de gargamel ve azman gibiler