Forumda 5. Yılı da Devirdim

Tibriklir ximixxx. :)

tumblr_njc1lxTIa51rxmwhyo1_500.gif

0Jyy6.gif
üstteki hediyeyi @destere ye ver bence:A

Helal olsun kendi konusunu açtı kendini hediyelendirdi. Bize de sadece tebrik etmek düşer. :D
bir ben olmak kolay değil :A

18 Mart 2012'de üye olduğum forumda 5. yılımı da doldurdum. Yanlış anlaşılmasın @destere gibi ortalığa doldurup kokutmadım. Neyse 5 yıl içinde @Çiğdem- ve @vadikızı evde kalmış ablalarla, @mrt-06 @denizz19 gibi çıyan aman yılanlarla , @dosimosi ve @Yakamoz-Asi gibi dış mihraklarla, sokak totoşu gibi totoşlarla , @yakup09 @RevaN @takas gibi merhumlarla, @Bully ve @EFE UYSAL gibi acuminati üyeleriyle, dream ve furkiş gibi (Allah şifa versin onlara) kimselerle iyi-kötü anılarım oldu. Neticede 145 bin mesaj yazdım,kendimi kutluyor ve hediyelerimi veriyorum.

not: unuttuklarım için özür dilerim.:X @Doğu @Aserat @MEnes @Harunnn60 size zaten gerek yoktu bence:A
Ekli dosyayı görüntüle 54288 Ekli dosyayı görüntüle 54289 Ekli dosyayı görüntüle 54290 Ekli dosyayı görüntüle 54291
senden üç ay daha eskiyim yanımda çaylak sayılırsın :)
dur hediyelerinide vereyim tosbağa :)

sumbul-aga.jpg

Tebrikler sütoğlan :A O kara güne ithafen şu ilginç şarkıyı hediye ediyorum. Kendine göre uyarlarsın ''mamudo kurban niye üye oldun'' :A :A

emrede böyle birşeydir zaten ayoll :A

emrede böyle birşeydir zaten ayoll :A
sen de şöyle bişiysin ona bakarsan:A
fdbgdf.png

Tebrikler sütoğlan :A O kara güne ithafen şu ilginç şarkıyı hediye ediyorum. Kendine göre uyarlarsın ''mamudo kurban niye üye oldun'' :A :A
Tebrikler totoş. :D

Hediyen :A

hqdefault.jpg
iki melun peş peşe neyse teşekkürler:A

sen de şöyle bişiysin ona bakarsan:A
Ekli dosyayı görüntüle 54292

iki melun peş peşe neyse teşekkürler:A
o akbabada @destere oluyor herhalde ayoll :A
Bu Hogatha benzetmesini ilk kim yapmıştı @destere sen mi yoksa Emre mi? :A

Her gördüğümde güldüğüm mesajlardan biri oluyor. Bu benzetmenin etkisiyle @destere'nin de aklımda hep Gargamel olarak tasviri oluşuyor. :A

Her gördüğümde güldüğüm mesajlardan biri oluyor. Bu benzetmenin etkisiyle @destere'nin de aklımda hep Gargamel olarak tasviri oluşuyor. :A
hogatha keşfi bana aittir:)
ama çok güzel bir keşif oldu @Çiğdem- le özdeşleşti adeta şimdi forumda çiğdemin iki ismi var hatta gerçek hayatada yansımış olabilir:) hogatha diyince hiç kimse artık kim diye sormuyor direk çiğdem akıllara geliyor :)

hogatha keşfi bana aittir:)
ama çok güzel bir keşif oldu @Çiğdem- le özdeşleşti adeta şimdi forumda çiğdemin iki ismi var hatta gerçek hayatada yansımış olabilir:) hogatha diyince hiç kimse artık kim diye sormuyor direk çiğdem akıllara geliyor :)

forumda adım hogathaya çıktı sayesinde tövbe tövbe @xemrexxx ile @destere de gargamel ve azman gibiler :A :A :A