o akbabada @destere oluyor herhalde ayoll
hayır destere baltazar oluyor bence gargamel @denizz19 a benziyor hem tip olarak hem de marul kafa gibi yılanlık yapıcam derken komik duruma düşüyor
Kes zibidi .sshayır destere baltazar oluyor bence gargamel @denizz19 a benziyor hem tip olarak hem de marul kafa gibi yılanlık yapıcam derken komik duruma düşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 54295
ego dedin mi orada durucan 1-aleyna tilki 2-trump 3- @Harunnn60 dır egoda bak kutlamamış bile harun melunu hep egosundan.ssAdamdaki egoya bak kendi kendini kutluyor
Nice yıllara
hayır destere baltazar oluyor bence gargamel @denizz19 a benziyor hem tip olarak hem de marul kafa gibi yılanlık yapıcam derken komik duruma düşüyor
HAHHA TAMAM BEN HOGATTAYSAM @destere de baltazar ozaman kısaca baltada diyebiliriz bence @mrt-06gargamel olamam hogathayı kapmam lazım
kız bak fok balığı desterenin arkadaşı sultanıma yaklaşmış baya 😱
Bence @destere böyle bir şey.hayır destere baltazar oluyor bence gargamel @denizz19 a benziyor hem tip olarak hem de marul kafa gibi yılanlık yapıcam derken komik duruma düşüyor
Bundan sonra eltimin adı Balta soyadı da Strestopu olsun. Balta Strestopu. @destere
baltazar resimdeki ise bayağı karizmatik biri kaytan bıyıklı bişeymiş o türküyü çığırıp dolanırım hogathanın peşinde nasıldı o türkü kaytan bıyıklarımı sürsem oralrına gibi bişeydi )hayır destere baltazar oluyor bence gargamel @denizz19 a benziyor hem tip olarak hem de marul kafa gibi yılanlık yapıcam derken komik duruma düşüyor
kabul ediyorum
Zaten yapmıyor musun?baltazar resimdeki ise bayağı karizmatik biri kaytan bıyıklı bişeymiş o türküyü çığırıp dolanırım hogathanın peşinde nasıldı o türkü kaytan bıyıklarımı sürsem oralrına gibi bişeydi )
kabul ediyorum
böyle bişey olsam sabahtan akşama kadar kendimi mıncıklarım
5 yılı bitirince forumun altın anahtarını vericem demişti @OzaN artık sen görevde olduğuna göre senden bekliyorumZaten yapmıyor musun?
baltazar resimdeki ise bayağı karizmatik biri kaytan bıyıklı bişeymiş o türküyü çığırıp dolanırım hogathanın peşinde nasıldı o türkü kaytan bıyıklarımı sürsem oralrına gibi bişeydi )
kabul ediyorum
böyle bişey olsam sabahtan akşama kadar kendimi mıncıklarım
Zaten yapmıyor musun?
hahhah her yerde bir uyum yakalıyoruz vlla yılın çifti olmaya adayız ayoll ikimizinde kuş türünde şeyleri var yardımcıları benim akbabam sevgili kardeşim @mrt-06 olsun desterenin kargasıda @xemrexxx olsun ayoll onlarda bizim yanımızda birbirinin karşısısında uyuyor
hhahah anahtarı al güle güle kullan @xemrexxx
Yakıştı ama değil mi.hhahah anahtarı al güle güle kullan @xemrexxx
yakıştı vlla bir bakıma sözünü tutmuş oldun cnm daha doğrusu ozanın sözünü sen yerine getirdinYakıştı ama değil mi.