Forumda 5. Yılı da Devirdim

Tebrikler totoş. :D

Hediyen :A

hqdefault.jpg
Kafası kopmuş sandım :F

o akbabada @destere oluyor herhalde ayoll :A

Bu Hogatha benzetmesini ilk kim yapmıştı @destere sen mi yoksa Emre mi? :A

Her gördüğümde güldüğüm mesajlardan biri oluyor. Bu benzetmenin etkisiyle @destere'nin de aklımda hep Gargamel olarak tasviri oluşuyor. :A
hayır destere baltazar oluyor :A bence gargamel @denizz19 a benziyor hem tip olarak hem de marul kafa gibi yılanlık yapıcam derken komik duruma düşüyor:A
upload_2017-3-19_17-46-33.jpeg

hayır destere baltazar oluyor :A bence gargamel @denizz19 a benziyor hem tip olarak hem de marul kafa gibi yılanlık yapıcam derken komik duruma düşüyor:A
Ekli dosyayı görüntüle 54295
Bence @destere böyle bir şey. :)

0010001_gulen-yuz-stres-topu.jpeg

HAHHA TAMAM BEN HOGATTAYSAM @destere de baltazar ozaman kısaca baltada diyebiliriz bence @mrt-06 :A
Bundan sonra eltimin adı Balta soyadı da Strestopu olsun. Balta Strestopu. :) @destere

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 54295
baltazar resimdeki ise bayağı karizmatik biri kaytan bıyıklı bişeymiş :) o türküyü çığırıp dolanırım hogathanın peşinde:) nasıldı o türkü kaytan bıyıklarımı sürsem oralrına gibi bişeydi :))

HAHHA TAMAM BEN HOGATTAYSAM @destere de baltazar ozaman kısaca baltada diyebiliriz bence @mrt-06 :A
kabul ediyorum :)

Bence @destere böyle bir şey. :)

0010001_gulen-yuz-stres-topu.jpeg

Bundan sonra eltimin adı Balta soyadı da Strestopu olsun. Balta Strestopu. :) @destere

böyle bişey olsam sabahtan akşama kadar kendimi mıncıklarım :)

Tebrikler. Pek sevmem seni ama eh işte birisin, eskisi kadar aktif olmasan da forumun en fame üyelerindensin. :D

baltazar resimdeki ise bayağı karizmatik biri kaytan bıyıklı bişeymiş :) o türküyü çığırıp dolanırım hogathanın peşinde:) nasıldı o türkü kaytan bıyıklarımı sürsem oralrına gibi bişeydi :))

Zaten yapmıyor musun? :)

Zaten yapmıyor musun? :)
kız bak fok balığı desterenin arkadaşı sultanıma yaklaşmış baya 😱 :(
Ekli dosyayı görüntüle 54296
hahhah her yerde bir uyum yakalıyoruz vlla yılın çifti olmaya adayız ayoll ikimizinde kuş türünde şeyleri var yardımcıları :A :A :A benim akbabam sevgili kardeşim @mrt-06 olsun desterenin kargasıda @xemrexxx olsun ayoll onlarda bizim yanımızda birbirinin karşısısında uyuyor :A
images

latest

Son düzenleme: