Ben dizinin finalini yerden yere vurdum zaten. Onun haricinde çok uçmuşum 10 vererek sonradan fark ettim.
Diziyi Ezel'in önüne koymama sebebim sonunun havada kalması ve altının doldurulamaması. Oyunculuk ve prodüksiyon anlamında aşağı kalır yanı yok amenna fakat şahsen izlediğim bir işte önce senaryoya bakarım ben de senin gibi.
Aslında biraz da bu işin Türkiye'de ilk oluşu ve para karşılığı satın alınan bir içerik olması dolayısıyla bu kadar uçtuk. Psikoanalizi tam olarak budur. Çünkü senaryoda ciddi açıklar vardı. Selahattin olayının nedeninin aktarılmayışı tamamiyle fiyaskodur. Ana yemeği yemeyip tatlıya geçer gibi olmuş.
Bu arada etiketler gitmiyor. Şans eseri görüp tartışmaya müdahil oldum. Orman kanunları getireceğinize şu etiketlere bir el atın da
@mrt-06 @denizz19 @Bully @sürgünüm
Ezel ikinci sezonunu biraz kısa tutsaydı daha iyi olabilirdi. İkinci sezonda ciddi anlamda çok boş bölümler oldu. Ancak dizinin bütünü, senaryosu ve şiirselliği onu destansı bir iş yapıp uzaya çıkarıyor. Oyunculuklar zaten on numara. Hatta yer yer ilk Vadi'nin bile önüne geçiyor duygusal bakmazsak. Sahnelerin aralarında klasiklerden alıntılar, özlü sözler, dayının nasihatleri falan filan sayısız güzellikler ve lezzetler barındıran bir iş. Bana kalırsa Masum ile kıyaslanmayacak kadar yukarılarda. Ama tabii kusursuz mu, illa ki değil. Her güzelin bir kusuru vardır.