Netflix Sense8 - 1. Sezon Yorumları

1x8. Bölüm

papa- ji yi vurdular olacak işmi :) yine sonları harika bir bölümdü
nomi hapı yutacakken diğer elemanlar sayesinde kurtardı paçayı , will , sun , chapeus ortaklığıyla nomi tehlikeyi atlattı :) düşman çok olsada bizimkiler bir araya gelince fırtına gibi dağıtıyor ortalığı :)
şu lito ne iş yapar anlamadım, diğerlerine hiç bir faydası yok vatandaşın? hatta daniela yı da ateşe attı bu duruma isyan edip ayrılmakla tehtit eden hernando lito dan daha erkek çıktı :)
son sahnede evlenmekten vazgeç diye kala yı iknaya çalışan papa- ji nin delik deşik edildiği sahnede güzeldi ..
riley le will in duygusal yakınlaşması pek işime yaramasada riley güzeldi yine herzamanki gibi :)

Son düzenleme:
1x9. Bölüm

kısaca sıkıcı bir bölümdü.. ilk defa bölüm sonundaki sahnelerde durumu kurtarmadı umalım devamı güzel gelir :)
lito- hernando aşk acısı , nominin duygusallaşması, riley in geçmişe dalışları derken bitti bölüm :)

4. Bölümü izledim. Muhteşemdi. Kurgusunu çok beğendim bölümün.:X

Olayı yavaş yavaş anlamaya başladık ama nasıl oluyor bu onu ileri bölümlerde anlayacağız.:)
8 farklı benliğin tek bir kişiye donusecegini falan mı göreceğiz çünkü tek bir benlik gibi değil olay bence. 8'i farklı kişiler ama birbirinin içine girebiliyorlar. Bu tek benlik olarak yorumlanırsa saçma olur. 8'ininde farklı yaşanmışlıkları var. Hala aklıma oturmadı kısaca Her şey Jonas'da bitiyor. Oda fok yoluna gitti.:X

Şarkı sahnesi inanılmaz güzeldi. Olayı 3-4 karakter kavradı sanki Lito dışında. Acaba Lito farklı bir amaç içinde orada çünkü hiç ikili sahnesi olmadı göremedi onlardan birini. Buda benim aklımda farklı bir teori oluşturdu. Belki ileri ki bölümlerde görürüz.:D

Hayatlarına dair yorum yapacaksak

Nomi'nin kurtulduğu sahne iyiydi. Will güzel iş çıkardı. Sun kardeşine acımasın. Sümüklü dışarda karı kız ile gezecek Sun hapiste yok öyle dava. Riley cephesinde bir şey olmadı. Babası ile konuştu bir anda zaten ne yapıyor anlamadım. Kala dediğim gibi o adamı terk edecek ve Wolfgang ile evlenecek.:F Tatlı bir çift olmuşlar aslında şarkı sahnesinde öyleydi. Beğendim ben olur bunlardan.:A
Kim seks yapıyordu da Riley ve Kala gördü o kısmı anlayamadım.:F
Zencinin yolu açıldı anasını ileştirecek galiba. Hepsi iti gidiyor.

9/10

1x10. Bölüm

bir önceki sıkıcı bölüme göre bu bölüm muhteşemdi:) @Tolstoyevski klasik müzik eşliğinde
doğum sahneleri izlemek için bu diziye gelmen lazım :)
wolfgang ın bazukası muhteşemdi , lito nun daniela için jaquin le dövüş sahnesi hem komik hemde güzel sahnelerdendi ilk defa lito nun grubun diğer üyelerine bir faydası oldu tabi kendiside jaquin kazmasıyla dövüşürken wolfgangdan fazlasıyla yardım aldı :)
sondaki riley in babasının klasik müzik konserindeki doğum sahneleri berbat olsada ilgi çekici sahnelerdendi :)

4. Bölümü izledim. Muhteşemdi. Kurgusunu çok beğendim bölümün.:X

Olayı yavaş yavaş anlamaya başladık ama nasıl oluyor bu onu ileri bölümlerde anlayacağız.:)
8 farklı benliğin tek bir kişiye donusecegini falan mı göreceğiz çünkü tek bir benlik gibi değil olay bence. 8'i farklı kişiler ama birbirinin içine girebiliyorlar. Bu tek benlik olarak yorumlanırsa saçma olur. 8'ininde farklı yaşanmışlıkları var. Hala aklıma oturmadı kısaca Her şey Jonas'da bitiyor. Oda fok yoluna gitti.:X

Şarkı sahnesi inanılmaz güzeldi. Olayı 3-4 karakter kavradı sanki Lito dışında. Acaba Lito farklı bir amaç içinde orada çünkü hiç ikili sahnesi olmadı göremedi onlardan birini. Buda benim aklımda farklı bir teori oluşturdu. Belki ileri ki bölümlerde görürüz.:D

Hayatlarına dair yorum yapacaksak

Nomi'nin kurtulduğu sahne iyiydi. Will güzel iş çıkardı. Sun kardeşine acımasın. Sümüklü dışarda karı kız ile gezecek Sun hapiste yok öyle dava. Riley cephesinde bir şey olmadı. Babası ile konuştu bir anda zaten ne yapıyor anlamadım. Kala dediğim gibi o adamı terk edecek ve Wolfgang ile evlenecek.:F Tatlı bir çift olmuşlar aslında şarkı sahnesinde öyleydi. Beğendim ben olur bunlardan.:A
Kim seks yapıyordu da Riley ve Kala gördü o kısmı anlayamadım.:F
Zencinin yolu açıldı anasını ileştirecek galiba. Hepsi iti gidiyor.

9/10
bir ara bunlar kardeşlik bağıyla bağlıdır diyordumda işler değişti :) neyse ilerki bölümlerde yorumu sonlandırayım :)

1x10. Bölüm

bir önceki sıkıcı bölüme göre bu bölüm muhteşemdi:) @Tolstoyevski klasik müzik eşliğinde
wolfgang ın bazukası muhteşemdi , lito nun daniela için jaquin le dövüş sahnesi hem komik hemde güzel sahnelerdendi ilk defa lito nun grubun diğer üyelerine bir faydası oldu tabi kendiside jaquin kazmasıyla dövüşürken wolfgangdan fazlasıyla yardım aldı :)
sondaki riley in babasının klasik müzik konserindeki doğum sahneleri berbat olsada ilgi çekici sahnelerdendi :)

bir ara bunlar kardeşlik bağıyla bağlıdır diyordumda işler değişti :) neyse ilerki bölümlerde yorumu sonlandırayım :)

Çok hızlı gidiyorsun.:(

1x10. Bölüm

Totonla ezmişsin yine bölümleri:A

5. Bölüm gayet iyi bir bölümdü.:)

Lito'nun sahnesi biraz karmaşık geldi. Sette adam mı öldürülüyor o kanlar falan çekiyormuş gibi yapmaları gerekmiyormuydu çünkü baya adam öldürmüş oldu bu yönetmen.

Sun ile zencinin sahnesi güzeldi. Dertleştiler baya.:F Sun teslim olmaz bence 2. Şıkkı seçece.
Kala ile Wolfgang sahnesi iyiydi. Tuvalet sahnesi de düğün sahnesi de etkiliydi. Kala bayılınca artık istemez almanın şeyinin hayali ile yaşar.:F

Riley çok dışta kaldı onda başka bir gizem var gibi onuda Will ile yapacaklar bence. Zuhal Topala döndüm bende.:F

Biz ingilizce konuşuyorlar sanıyoruz ama kendi dillerini konuşuyorlarmış ve birbirlerini keşfettiklerinde dilide öğreniyorlar ayrıca çift konumda oluyorlar. Bu çift konumda olma özelliklerini ileride kullanırlar yapılabiliyorsa.:F

bu dizide ilk sekiz bölümü izleyince hemen hemen herşey anlaşılıyor :) kendimde denedim legion da da umarım sekizinci bölümde herşeyi anlamış oluruz :)
@MasacRE- sende bir ara bu diziye göz at :)
aaa legiona ve blac sailse bakacam hemen geliyor yeni bölümleri ayoll tam izliyorum rahatladım diyorum sonra hemen yine geliyor yeni bölüm :A :A :A

5. Bölüm gayet iyi bir bölümdü.:)

Lito'nun sahnesi biraz karmaşık geldi. Sette adam mı öldürülüyor o kanlar falan çekiyormuş gibi yapmaları gerekmiyormuydu çünkü baya adam öldürmüş oldu bu yönetmen.

Sun ile zencinin sahnesi güzeldi. Dertleştiler baya.:F Sun teslim olmaz bence 2. Şıkkı seçece.
Kala ile Wolfgang sahnesi iyiydi. Tuvalet sahnesi de düğün sahnesi de etkiliydi. Kala bayılınca artık istemez almanın şeyinin hayali ile yaşar.:F

Riley çok dışta kaldı onda başka bir gizem var gibi onuda Will ile yapacaklar bence. Zuhal Topala döndüm bende.:F

Biz ingilizce konuşuyorlar sanıyoruz ama kendi dillerini konuşuyorlarmış ve birbirlerini keşfettiklerinde dilide öğreniyorlar ayrıca çift konumda oluyorlar. Bu çift konumda olma özelliklerini ileride kullanırlar yapılabiliyorsa.:F
kendi dillerini konuşuyorlarda karşı taraf için sorun olmuyor? otomatik çeviri yapılıyor onların dünyasında :) ama hintli kalanın ingilizcesi olsun afrikalının ingilizcesi olsun hepsi şiveli yani öyle düzgün konuştuklarıda söylenemez yöresel takılıyorlar :)
wolfgang ın dalbaşak geldiği pozisyona kala niye o kadar şaşırdıki zaten daha öncede çıplak görmüştü :)
riley içlerindeki en masumu bence öyle açık sahnelerde yok ama bir şekilde tüm gruba pozitif enerji saçıyor kız, sadece görüntüsü antibiyotik etkisi yapıyor iyileştirici bir samimiyeti var :)

Yilbaşi özel bölumü var onu da izle:))
toplam 13 bölümdenmi oluşuyor ben 12 biliyordum :)

1x11. BÖLÜM

yine harika bir bölüm .. ben koreli sun bak ı seviyorum ya, her çıktığı sahnede diziye aksiyon bereket geliyor ateş topu gibi kadın :)
chapeus lu sahneler muhteşemdi tabi bunda sun bak ın katkılarını unutmamak lazım, birde tabi ufaktan will inde katkısı oldu :)
riley komada onuda nomi - will organizasyonu kurtaracak gibi.. yalnız jonas denen vatandaş whispers in etki alanına girmiş gözüküyor, bunlara bir oyun oynamasa iyidir ?
wolfgang - kala sahnelerinde pek bir heyecan yoktu bu bölümde ..

Ben hızlı tüketmeyeceğim @destere zaten ayda yılda 1 dizi beğendim.:F
Bunu bitir hemen legion dizisine geçiş yap:)

6. Bölüm

Olayı abarttılar iyice.:F

Riley ve Sun'un sohbeti çok güzeldi. 20 saat izlerdim.:D
Nomi Loti Kala Wolfgang ve Will'in birbirine girdiği sahne abartılı olmuş. Dizideki tüm erkekler erkeklerden hoşlanıyor ama bazıları kadınlara da ilgi duyuyormuş onu anladım.:F Kenya'lıda gay bence @destere sen onu kinamayarak yanlış yapmışsın. Adamların dövüştugu sahnede eli şeyindeydi:F Sun'da lezbiyen röportajda ne diyordu yada polis üste her neyse. Geriye tek Riley kaldı.:F Will'e şaşırdım ben.
Aslında Wolfgang ile Kala istemeden oradaymış gibi duruyorlardı.:F

Neyse son sahne güzeldi. Sun'a anası sen geleceksin dedi neler olacak heyecanla bekliyorum.:D

1x11. BÖLÜM

yine harika bir bölüm .. ben koreli sun bak ı seviyorum ya, her çıktığı sahnede diziye aksiyon bereket geliyor ateş topu gibi kadın :)
chapeus lu sahneler muhteşemdi tabi bunda sun bak ın katkılarını unutmamak lazım, birde tabi ufaktan will inde katkısı oldu :)
riley komada onuda nomi - will organizasyonu kurtaracak gibi.. yalnız jonas denen vatandaş whispers in etki alanına girmiş gözüküyor, bunlara bir oyun oynamasa iyidir ?
wolfgang - kala sahnelerinde pek bir heyecan yoktu bu bölümde ..

Bunu bitir hemen legion dizisine geçiş yap:)

O ne dizisi?
Dizi önerileri alırım senden bakalım.:F

6. Bölüm

Olayı abarttılar iyice.:F

Riley ve Sun'un sohbeti çok güzeldi. 20 saat izlerdim.:D
Nomi Loti Kala Wolfgang ve Will'in birbirine girdiği sahne abartılı olmuş. Dizideki tüm erkekler erkeklerden hoşlanıyor ama bazıları kadınlara da ilgi duyuyormuş onu anladım.:F Kenya'lıda gay bence @destere sen onu kinamayarak yanlış yapmışsın. Adamların dövüştugu sahnede eli şeyindeydi:F Sun'da lezbiyen röportajda ne diyordu yada polis üste her neyse. Geriye tek Riley kaldı.:F Will'e şaşırdım ben.
Aslında Wolfgang ile Kala istemeden oradaymış gibi duruyorlardı.:F

Neyse son sahne güzeldi. Sun'a anası sen geleceksin dedi neler olacak heyecanla bekliyorum.:D

O ne dizisi?
Dizi önerileri alırım senden bakalım.:F

legion da aynı bu tarz fantastik dizi 4. bölüme geldik hala olayı tam çözemedik ama izlemesi çok keyifli :) bir an önce başla belki sen daha hızlı anlarsın olayı :) hem @Çiğdem- ve @MasacRE- den sonra legion kervanına birini daha katmış oluruz dördü tamamlayıp okeye döneriz dizide :)

O ikisi varsa ben yokum.:A
6. bölüm darbesini sende yedin sonunda :) evet biraz fazla abartı vardı gibi kimin şeyi kime girmişti ortalık toz dumandı 6. bölümde:) riley en saf ve temiz kalanı bencede ama ben chapeus un da orda kusurlu olduğunu sanmam birde sun bak sağlam sanırım:)

ayrıca lezbiyen sahnelerine karşı değilim o açıdan sun da öyle bir durum varsa bile onu ayrı tutmak lazım :)

6. bölüm darbesini sende yedin sonunda :) evet biraz fazla abartı vardı gibi kimin şeyi kime girmişti ortalık toz dumandı 6. bölümde:) riley en saf ve temiz kalanı bencede ama ben chapeus un da orda kusurlu olduğunu sanmam birde sun bak sağlam sanırım:)

ayrıca lezbiyen sahnelerine karşı değilim o açıdan sun da öyle bir durum varsa bile onu ayrı tutmak lazım :)

Sun'ın sahnesi yok ama sorguda HİV falan soruldu.:D
Will şaşırttı beni. Riley ile iyi olurdu aslında.:F Kala ve Wolfgang bence farkına varmadilar onlar yanlışlıkla oradaymış gibiydiler :A

Sun'ın sahnesi yok ama sorguda HİV falan soruldu.:D
Will şaşırttı beni. Riley ile iyi olurdu aslında.:F Kala ve Wolfgang bence farkına varmadilar onlar yanlışlıkla oradaymış gibiydiler :A
ama o sorgudaki sorular normal prosedür sanırım herkese aynı tür soru soruyorlar yalnız sun gibi bir yardımcı herkese lazım :) dara mı düştün? çağır sun ı, senin yerine milletin ağzını burnunu kırsın :)

ama o sorgudaki sorular normal prosedür sanırım herkese aynı tür soru soruyorlar yalnız sun gibi bir yardımcı herkese lazım :) dara mı düştün? çağır sun ı, senin yerine milletin ağzını burnunu kırsın :)

Oladabilir bilmiyorum.:D
Zenci 5. Bölümde zaten sıvıyordu Sun'ı. Muhteşem ruhlu koreli güzel insan falan diyordu.:F Will'de işe yarıyor o konuda ama. 2 kişiyi ölümden kurtardı. Riley ve Nomi.