Yabancı dizi izleyen bir Deniz gördüm. Dünyanın sonu geliyor.İlk bölümü bitirdim ve yeni dizimi buldum. Güzel bir iş biraz karışık ama teması az buçuk belli gibi. Zamanla daha da sevdirir ah bir de süresi 45 dakika olsa tadından yenmez
Sen yokken çok şeyler değişti Lost, Breaking Bad, Friends, Black Mirror dizilerini bitirdim Bu da 5.diziYabancı dizi izleyen bir Deniz gördüm. Dünyanın sonu geliyor.
Yok artık. Önceden dünyanın sonunun getirmeye temel atmışsın bile.Sen yokken çok şeyler değişti Lost, Breaking Bad, Friends, Black Mirror dizilerini bitirdim Bu da 5.dizi
Ben yeniliğe açık bir insanım sen beni sadece total dizisi izleyen biri olarak bilebilirsin o da senin ayıbınYok artık. Önceden dünyanın sonunun getirmeye temel atmışsın bile.
Benim izlediğim diziler genelde A/B dizileri oluyor. "Kırgın Çiçekler" izlemekten başka dizilere bakamıyorsundur diye düşünmüştüm, özellikle de yabancı dizilere.Ben yeniliğe açık bir insanım sen beni sadece total dizisi izleyen biri olarak bilebilirsin o da senin ayıbın
Benim böyle bir kibrim yoktur illa total ya da AB izleyeceğim diye Bana keyif veren işi izlerim genelde. Yabancılardan ise izlemediysen yazdığım tüm diziler şahane izleyebilirsinBenim izlediğim diziler genelde A/B dizileri oluyor. "Kırgın Çiçekler" izlemekten başka dizilere bakamıyorsundur diye düşünmüştüm, özellikle de yabancı dizilere.
Benim böyle bir kibrim yoktur illa total ya da AB izleyeceğim diye Bana keyif veren işi izlerim genelde. Yabancılardan ise izlemediysen yazdığım tüm diziler şahane izleyebilirsin
O kadar 15-16 kişinin grup sex sahnesini paylaştım tabi izlicek marul kafa @mrt-06Benim izlediğim diziler genelde A/B dizileri oluyor. "Kırgın Çiçekler" izlemekten başka dizilere bakamıyorsundur diye düşünmüştüm, özellikle de yabancı dizilere.
Atma sen o paylaşımı yapmadan önce izlemeye başlamıştım ben karalama kampanyasında AKP'yi geçtinO kadar 15-16 kişinin grup sex sahnesini paylaştım tabi izlicek marul kafa @mrt-06
O dizileri biliyorum merak etme.Benim böyle bir kibrim yoktur illa total ya da AB izleyeceğim diye Bana keyif veren işi izlerim genelde. Yabancılardan ise izlemediysen yazdığım tüm diziler şahane izleyebilirsin
Ben değil sen ve türevleriniz kibirlisinizO dizileri biliyorum merak etme.
"TOTAL dizisi izleyen biri" diye nitelendirdiğin için beni doğal olarak bir anda kibirli gibi gözüktün.
Ben kibirliysem, sen Kibariye'sin.Ben değil sen ve türevleriniz kibirlisiniz
kendi sevişemiyor diye ne elemlenmiş😱S02B12 (FANLARA ÖZEL BÖLÜM)
Öff çekilmeseydi daha iyiydi sanki...Pek beğenmedim hele süresi neydi. Bitmiyordu...
Sondaki sevişme bile gereksizdi @xemrexxx
Hintli kız naptı yaaa, kocasını bile gay etti .
İyi ki bitmiş diyorum. Ve "O" sitede yayınlanacaksa eğer lütfen koreli kızı, polis oğlanı, dj kızı, ve wolfgangi oynatmasınlar. Diziye yön verenleri gereksiz sex sahnleriyle harcatmam
Sen zaten her gece birinin koynundasınkendi sevişemiyor diye ne elemlenmiş😱