Bully'nin Forumda 4. Yılı ve Dosi'nin Forumda 2. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrik ederim arkadaşlar @Bully @dosimosi [emoji4]

Bully daha önceden tanıyorum çok iyi bir arkadaşımız. Yönetici olarak mrt-06 ile birlikte en çok değer verdiğim bir arkadaşımız.

Dosimosi son zamanlarda tanıdım ama tanıdığıma çok mutlu olduğum bir üyeye.

Umarım ikinizde uzun süre aramızda olmaya devam edersiniz. Seviliyorsunuz [emoji4]

Bully daha önceden tanıyorum çok iyi bir arkadaşımız. Yönetici olarak mrt-06 ile birlikte en çok değer verdiğim bir arkadaşımız.

Umarım ikinizde uzun süre aramızda olmaya devam edersiniz. Seviliyorsunuz [emoji4]
Teşekkürler :) bende memnunum seninle muhabettimin olduğuna :)

Teşekkür ederim güzel sözlerin için, sen de aynı şekilde aramızda olmaya devam edersin inşallah. :D

Vaaay Kaan kardeşim 4 yıl olmuş. Daha dün gibi foruma ilk geldiğin anı hatırlıyorum. İlk seninle tanışmıştım demek ki bu kadar iyi dostluk kuracağımız o zamandan belliymiş :A Uzun uzun yazmaya gerek yok işte seviliyorsun :D

@dosimosi sen de aramıza yeni katılan rağmen çabuk uyum sağladın. Böyle devam edin :A

Hediyeniz :A @Bully @dosimosi

Vaaay Kaan kardeşim 4 yıl olmuş. Daha dün gibi foruma ilk geldiğin anı hatırlıyorum. İlk seninle tanışmıştım demek ki bu kadar iyi dostluk kuracağımız o zamandan belliymiş :A Uzun uzun yazmaya gerek yok işte seviliyorsun :D

@dosimosi sen de aramıza yeni katılan rağmen çabuk uyum sağladın. Böyle devam edin :A

Hediyeniz :A @Bully @dosimosi

Hediyeye kadar harika gidiyordun da sonra batırdın :A

Eyvallah kardeşim cansın, adam gibi adamsın seviliyorsun :A