O eziği kaale alan kim
Teşekkürler bende memnunum seninle muhabettimin olduğunaTebrik ederim arkadaşlar @Bully @dosimosi [emoji4]
Bully daha önceden tanıyorum çok iyi bir arkadaşımız. Yönetici olarak mrt-06 ile birlikte en çok değer verdiğim bir arkadaşımız.
Dosimosi son zamanlarda tanıdım ama tanıdığıma çok mutlu olduğum bir üyeye.
Umarım ikinizde uzun süre aramızda olmaya devam edersiniz. Seviliyorsunuz [emoji4]
Teşekkür ederim güzel sözlerin için, sen de aynı şekilde aramızda olmaya devam edersin inşallah.Tebrik ederim arkadaşlar @Bully @dosimosi [emoji4]
Bully daha önceden tanıyorum çok iyi bir arkadaşımız. Yönetici olarak mrt-06 ile birlikte en çok değer verdiğim bir arkadaşımız.
Dosimosi son zamanlarda tanıdım ama tanıdığıma çok mutlu olduğum bir üyeye.
Umarım ikinizde uzun süre aramızda olmaya devam edersiniz. Seviliyorsunuz [emoji4]
Nasıl bilmiyorsun ya kaç defa yazdım. .ssHoşgeldin bende haftaya gidiyorum
Ben pek bilmiyorum hakimdaki düsunceleri ?
Hoşbulduk. Pazartesi günü beraber gideriz o zaman.
Hoşbulduk abla.Erosumm şimdi farkettimm gelmişsinn forumaa yaşasınn çok sevindim gelmene @DarkLeqenD hoşgeldin canımın içi hoşgeldinn
Hoşbulduk abla.
Sorun yok ikinizin de dinleyebileceği kadar var şarkıdan. Altı üstü bir tık ötede yani.bize getirene kadar seni parçalamamışsa bize zarar vermez 😉
Teşekkürler yanlız @Bully e verdiğin hediyeye de göz koydum
Kaan bana dinletirdiği günden itibaren muzik listemde yerini aldı bu şarkı
yoo gercekten hiç hatirlamıyorumNasıl bilmiyorsun ya kaç defa yazdım. .ss
başından salma hediye olmasında.Ya kafası dolu bir insanım ben tamam hazırlıyorum şimdi sakın şimdi ben hatırlattıktan sonra anlamı Yok deme dalarım sana
arada dinlemediklerimde var. Sonra dinlerim insallah
Kız dinlemediklerini sana sunmuşum daha ne olsunarada dinlemediklerimde var. Sonra dinlerim insallah
kolaya kacmissin ama neyse
Kac kere diyecem be senin videon yeterli olurduKız dinlemediklerini sana sunmuşum daha ne olsun
Hediyeye kadar harika gidiyordun da sonra batırdınVaaay Kaan kardeşim 4 yıl olmuş. Daha dün gibi foruma ilk geldiğin anı hatırlıyorum. İlk seninle tanışmıştım demek ki bu kadar iyi dostluk kuracağımız o zamandan belliymiş Uzun uzun yazmaya gerek yok işte seviliyorsun
@dosimosi sen de aramıza yeni katılan rağmen çabuk uyum sağladın. Böyle devam edin
Hediyeniz @Bully @dosimosi