o hareketi yapAllah onu kahretmesin, bir hareketimle kaldırırım o olmamışı
Geleceği varsa göreceği de var
Yaptım gittio hareketi yap
şokta olabilir yazmadığına göre henüz
Harikasın Bu konuya diss yakışmazYaptım gitti
Belki de hiç yazmaz, dissini atıp kaçmıştır ama hevesini kursağında bıraktım
Yakışmaz tabii ne emekler, ne güzellikler var bu konudaHarikasın Bu konuya diss yakışmaz
ve çok daha fazlası her bir resim karesinin, sarkının apayrı anlamı ve ince mesajları varYakışmaz tabii ne emekler, ne güzellikler var bu konuda
Çok teşekkür ediyorum canım, neşe kaynağım, benim için önemini biliyorsun zaten, seviliyorsun@Bully 4.yılını kutlarım forum için çok önemli birsin yani seninde bana forum için olmazsa olmaz olduğumu bensiz forum düşünemediğin gibi mutluluk verici sözlerini okumustum itirafta yapmıştın tamamen buradada duygularımız karşılıklı çünkü sende benim gözümde olmazsa olmazlardansın forumda hep görmek istediğim birkaç kişiden birisin ayrılıcaktın forumdan zaten bizim ısrarımızla kalmıstın sonrada adminlik görevi gelince o gitme fikride tamamen kaybolmuş oldu uzun yıllar kalmaya devam ederiz umarım forumda
kutlama konularında mustimden şarkılar veriyorum sanada sevdiğin bir slowu hediye edecem aşk konusunda çok şansızsın gerçekten inancının kalmadığınıda biliyorum ve ilacın olan o şarkıyı hediye ediyorum
Allah onu kahretmesin, bir hareketimle kaldırırım o olmamışı
Geleceği varsa göreceği de var
yine sandalye hediyesi hediye niyetine millete sandalye fırlata fırlata stres atıyor hogatha@Bully 4.yılını kutlarım forum için çok önemli birsin yani seninde bana forum için olmazsa olmaz olduğumu bensiz forum düşünemediğin gibi mutluluk verici sözlerini okumustum itirafta yapmıştın tamamen buradada duygularımız karşılıklı çünkü sende benim gözümde olmazsa olmazlardansın forumda hep görmek istediğim birkaç kişiden birisin ayrılıcaktın forumdan zaten bizim ısrarımızla kalmıstın sonrada adminlik görevi gelince o gitme fikride tamamen kaybolmuş oldu uzun yıllar kalmaya devam ederiz umarım forumda
kutlama konularında mustimden şarkılar veriyorum sanada sevdiğin bir slowu hediye edecem aşk konusunda çok şansızsın gerçekten inancının kalmadığınıda biliyorum ve ilacın olan o şarkıyı hediye ediyorum
çok incesin teşekkürler 😉neyse dislerimi geri kaldırdım kendi dislerimi kendim kaldırırım başka kimse kaldıramaz kaldıran olursa konuyu boydan boya dise boyarım demek istemiştim zaten
her ne kadar kutlamak içimden gelmesede kutluyorum sizi ne haliniz varsa görün
yine sandalye hediyesi hediye niyetine millete sandalye fırlata fırlata stres atıyor hogatha
hhahaha sana bir daha açtığım konudada bir sürü musti şarkısıyla hazırlayacam konunu ayoll sevin bakalım @Bullyneyse dislerimi geri kaldırdım kendi dislerimi kendim kaldırırım başka kimse kaldıramaz kaldıran olursa konuyu boydan boya dise boyarım demek istemiştim zaten
yine sandalye hediyesi hediye niyetine millete sandalye fırlata fırlata stres atıyor hogatha
Bana istediğin kadar diss atabilirsin sıkıntı değil ama bu güzel konuyu yedirmem sananeyse dislerimi geri kaldırdım kendi dislerimi kendim kaldırırım başka kimse kaldıramaz kaldıran olursa konuyu boydan boya dise boyarım demek istemiştim zaten
Teşekkürler Enes'im Şarkıyı geçenlerde @dosimosi'ye de dinletmiştimİkinize de nice yıllar ve güzel mesajlar diliyorum. Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun. @Bully, @dosimosi
Hediye olarak da bir şeyler verelim tabi elimiz boş gelmiş olmayalm. Kaan kardeşim bu senin hediyen. Ne kadar sevmesem de kendisini -kimden bahsettiğimi biliyorsun- bu şarkı baya başarılı.
Öğretmen hanım bu da sizin hediyeniz. Yeni şampiyon olmuş üstadın bir sahnesini atayım. İki ustanın karşılıklı iyi bir sahnesi. Filmi izlemeyen de izlesin derim.
Teşekkürler. Süper Baba'ya desteklerini bekliyorum bu arada, bana da 4.yıl hediyesini öyle vermiş olursunİkinizi de tebrik ediyorum. 🙂 🙂 Böyle devam edin.
Harika olur Böylelikle depresyona falan girip forumu terk eder belki kurtuluruz kendisindenhhahaha sana bir daha açtığım konudada bir sürü musti şarkısıyla hazırlayacam konunu ayoll sevin bakalım @Bully
hhahah bu sefer mayıs yerine haziran sonlarına doğru gidicekmiş 1.5 kazandık ayoll gözün aydın cnmBana istediğin kadar diss atabilirsin sıkıntı değil ama bu güzel konuyu yedirmem sana
Teşekkürler Enes'im Şarkıyı geçenlerde @dosimosi'ye de dinletmiştim
Yarışmada kullansaydım iyi puan gelir miydi acaba bilemiyorum
Teşekkürler. Süper Baba'ya desteklerini bekliyorum bu arada, bana da 4.yıl hediyesini öyle vermiş olursun
Harika olur Böylelikle depresyona falan girip forumu terk eder belki kurtuluruz kendisinden
Son zamanlarda aldığım en berbat haber. sshhahah bu sefer mayıs yerine haziran sonlarına doğru gidicekmiş 1.5 kazandık ayoll gözün aydın cnm
messengere bakarmisin?Son zamanlarda aldığım en berbat haber. ss
Gelme ihtimali çok yüksekti. Telefonumda var drama bağladığımda açar dinlerim yani düşün. Kendi rekorumu kırıp tam puan bile alabilirdin o derece. Ama iş işten geçti şampiyon da olsan benden hep düşük puan alarak kayıtlara geçtin.Bana istediğin kadar diss atabilirsin sıkıntı değil ama bu güzel konuyu yedirmem sana
Teşekkürler Enes'im Şarkıyı geçenlerde @dosimosi'ye de dinletmiştim
Yarışmada kullansaydım iyi puan gelir miydi acaba bilemiyorum
Teşekkürler. Süper Baba'ya desteklerini bekliyorum bu arada, bana da 4.yıl hediyesini öyle vermiş olursun
Harika olur Böylelikle depresyona falan girip forumu terk eder belki kurtuluruz kendisinden