Vermedi
Teşekkürler, yarın bekliyorum.
Teşekkürler Sen de hediyeni Model'e destek atarak verebilirsinHer 2 üyeye de nice yıllara diliyorum
Çookk teşekkürler Mehmetçim, hediyelerim muhteşem bayıldım, nasıl da özenmişsin emeklerine sağlık.tebrikler @Bully @dosimosi biraz geç oldu hediyeleri yollamak ama özenli seçmek istediğim için bu şekilde oldu,konu ikinizin ortak konusu olduğu için hediyelerinizide toplu şekilde yolluyorum bu şekilde daha anlamlı olacaktır,ayrıca hediyeleriniz bazılarıda ikinizinde ortak sevdiği hediyeler tekrardan tebrikler başarılarınız daim olsun
Dün verecektim ama unutmuşum, bugün bilgisayar başına geçince veririm.Vermedi
Hediyeler harika teşekkurlertebrikler @Bully @dosimosi biraz geç oldu hediyeleri yollamak ama özenli seçmek istediğim için bu şekilde oldu,konu ikinizin ortak konusu olduğu için hediyelerinizide toplu şekilde yolluyorum bu şekilde daha anlamlı olacaktır,ayrıca hediyeleriniz bazılarıda ikinizinde ortak sevdiği hediyeler tekrardan tebrikler başarılarınız daim olsun
Teşekkürler. Ben hediyeyide beğendim sayilir hatta hepsini izledim. Kesin @Bully acmamistir bile.Vaaay Kaan kardeşim 4 yıl olmuş. Daha dün gibi foruma ilk geldiğin anı hatırlıyorum. İlk seninle tanışmıştım demek ki bu kadar iyi dostluk kuracağımız o zamandan belliymiş Uzun uzun yazmaya gerek yok işte seviliyorsun
@dosimosi sen de aramıza yeni katılan rağmen çabuk uyum sağladın. Böyle devam edin
Hediyeniz @Bully @dosimosi
2 kisi olunca bitmiyor isteNe 4. yıl kutlamasıymış bitmedi gitti.
Saçmalamaz mısın, ne rahatsızlığı Allah aşkına@Bully bildirimler arasinda rahatsiz ediyorumda bu konuya her girdigimde donuyor. Sebebi ne olabilir acaba ?
Olabilir, dogru. Tesekkürler cevap icinSaçmalamaz mısın, ne rahatsızlığı Allah aşkına
Yoğun video ve resim paylaşımı yapılması konuyu yavaşlatmıştır.
Ayy dertsiz başıma dert açma2 kisi olunca bitmiyor iste
ikinci kez geldinde konuya elin dolu gelseydin bari
@denizz19 yildizlardaki sampiyonluk basligindaki nickimi degis ben burdakini yaptim
Tembel dur sana konuyu bulayim sanada duzenleme kalsinAyy dertsiz başıma dert açma