Evde değildim abla, dışarda da bir şey yemedim.
Gidiyorum. Parasal nedenler biraz kemer sıkma politikasındayım.Neden yaw neyse hadi git tostunu ye gel daha fazla aç durma
Gidiyorum. Parasal nedenler biraz kemer sıkma politikasındayım.
Kınama işte daha ne kınıyorsun aldın puanını@Ahmad zirveyi paylaştık demek Tebrik ederim yarı final başarından dolayı, @batuhankaralar sana da tebrikler kanka, ikinizin de ilk yarı final başarısı sanırım, tadını çıkarın bakalım
@Harunnn60 geçmiş olsun, sen de iyi yarıştın ama olmadı maalesef
@OzaN @FaJi sizleri kınıyorum bu arada..
sana yazık ki paylaşabileceğin bir şarkıcın Yokzevksiz şopar, git Sıla'nın klibini saatte kaç kişi izlemiş onu say sen
Çok teşekkürler canısı.Edit: Çokta tınn diye birisi önce youtubeden şarkıyı bulup sonra benim için paylaşıyor diyecek bir şey yok neyse. Hahah
Öncelikle en keyif aldığım yarışma oldu çünkü şarkıları anında kapmak filan heyecan vericiydi. MS gibi baymıyordu her hafta heyecan en ileri noktadaydı.
Çılgın Bediş jeneriği çok iyiydi zaten her yerde herkesin beğenisini kazanmış bir jenerik ama sağlık olsun tabi. Öyle aaa beklemiyordum bu sonucu demeyeceğim çünkü her an her şey olabilir yinede elenmek istemezdim. Çeyrek finale çıkmakta iyidir ilk 5'e girdim sonuçta.
@batuhankaralar @Bully @Ahmad başarılar.
@mrt-06 emeklerine sağlık.
Paylaşınca ödül veriyorlarsa bende gireyim bu işleresana yazık ki paylaşabileceğin bir şarkıcın Yok
Git gir veriyoruzPaylaşınca ödül veriyorlarsa bende gireyim bu işlere
çok iyi yarıştın cnm senide ayrıca tebrik ederimEdit: Çokta tınn diye birisi önce youtubeden şarkıyı bulup sonra benim için paylaşıyor diyecek bir şey yok neyse. Hahah
Öncelikle en keyif aldığım yarışma oldu çünkü şarkıları anında kapmak filan heyecan vericiydi. MS gibi baymıyordu her hafta heyecan en ileri noktadaydı.
Çılgın Bediş jeneriği çok iyiydi zaten her yerde herkesin beğenisini kazanmış bir jenerik ama sağlık olsun tabi. Öyle aaa beklemiyordum bu sonucu demeyeceğim çünkü her an her şey olabilir yinede elenmek istemezdim. Çeyrek finale çıkmakta iyidir ilk 5'e girdim sonuçta.
@batuhankaralar @Bully @Ahmad başarılar.
@mrt-06 emeklerine sağlık.
Sağol en güzel kankim. Güzel bir yarışma oldu çeyrek finale geldi bende iyi kötü.çok iyi yarıştın cnm senide ayrıca tebrik ederim
oy verenlere inat çılgın bedişten bölüm izleyecem hala efsane bir dizi yoncanın şarkısıda ayrı bir klasik
düşük verenlerin elenmesini sağlayanların rüyasına necmi dede girsin inş ayoll
ben bu şarkıyı profilde kendimede uygulamıstım hala dinlediğim şarkılardan evet üzülmeye gerek yok iyi yarıştın cnm bakalım final nasıl şekklinekSağol en güzel kankim. Güzel bir yarışma oldu çeyrek finale geldi bende iyi kötü.
Düşüp puanlar için Çokta tııınnnnnnnn takmıyorum. Hahah.
@Yakamoz-Asi senle ayni sebepten dolayi Yalan şarkisina tam puan vermişiz