Bende son anda 1 puan fazla verdim
Çok tereddutluydum ve @Ahmad bana kötü juri desin ama son anki puanimla birinci olmuş. bu iş @batuhankaralar a yaradi
Bende son anda 1 puan fazla verdim
Canın saolsun abim. 🙂T
O zaman haftaya @Bully'i eleyip finalde reytingleri tavan üstüne tavan yaptırıyoruz11 HAFTALIK TOPLAM FİNAL PUANLARI;
20 PUAN: Bully
9 PUAN: Ahmad
7 PUAN: batuhankaralar
@Bully @Ahmad @batuhankaralar
Zirve bizim işimiz canım bırakmayız kolay kolay Hani nerde hediyem. ss@Ahmad seçim yapamıyordun wifi sorunundan @mrt-06 yardımıyla seçilmiş kısaca yolda para bulmuş gibi oldun ayoll
@Bully de bir izin vermiyor rahat 1olsun hemen koltuğun yarısına sıkısmıs ayoll
@batuhankaralar sana üzülsem üzülemiyorum sevinsem sevinemiyorum ne halin varsa gör ayoll
@Harunnn60 çılgın bedişin elenmesi yani bilmiyorum gerçekten söz bulamadım şuan geçmiş olsun diyebiliyorum
Bu hafta sen demeden paylaştım Kaanım.O zaman final puanı durumu gelsin canım
Hayir ama senlik birsey yok Meleğimdaha iyimisin cnm 😳
Abovvv hakikatten öyle oldu işe bak.
Hayir ama senlik birsey yok Meleğim
Fazla coşmadın mı.O zaman haftaya @Bully'i eleyip finalde reytingleri tavan üstüne tavan yaptırıyoruz
Mutfağa gidip tost yapıcam hiçbir şey yemedim, karnım gurulduyor. Anca 23.15 civarında açabilirim.@mrt-06 anketi erken ayarlayabilirmisin? gece forumda olmak istemiyorum. Yarinda gelmem belki
Buna taktik diyorlar final puanı fazla olanı eleyip rekabeti arttırmak lazımFazla coşmadın mı.
Mutfağa gidip tost yapıcam hiçbir şey yemedim, karnım gurulduyor. Anca 23.15 civarında açabilirim.
Görecez bakalım 12. haftada neler olacak, heyecan dorukta.Buna taktik diyorlar final puanı fazla olanı eleyip rekabeti arttırmak lazım
Evde değildim abla, dışarda da bir şey yemedim.Oyy kıyamam ben sana sen niye bu saate kadar birşey yemedin ya
Gerçekten buralara gelmesi bir mucize. Özel bir ödül vermek lazım.Gelecek hafta @batuhankaralar 'ı şutlarız.
Parmaklıklar Ardındaya iyi vermişsin ya ondanNe oldu be
Buraya kadar geldikten sonra beni elemeyeceğinizi düşünüyorumGelecek hafta @batuhankaralar 'ı şutlarız.