Hhahaha cins tespitimden dolayı finalede çıakrdsan şaşırmam ayoll .A
2. oldum o zaman.Ve son oy.
@Yakamoz-Asi'nin oyları;
Puan Yarismaci - Dizi
4 Bully (Süper Baba)
3 Ahmad (Cennet Mahallesi)
2 Harunnn60 (Çılgın Bediş)
1 batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)
@Bully @Ahmad @Harunnn60 @batuhankaralar
Faydasız herif ya, Çağatay için oy atacaz artık napalım. ssHhahaha içerde için cnm onun için değil
BullySONUÇLAR 10 DK SONRA İLK MESAJDA OLACAK...!
TAHMİNLERİ ALALIM?
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @Aserat
1)BenSONUÇLAR 10 DK SONRA İLK MESAJDA OLACAK...!
TAHMİNLERİ ALALIM?
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @Aserat
sana bir musti şarkısı hediye edecem sonuclardan sonra seveceğini umduğum bir şarkısı eskilerdenFaydasız herif ya, Çağatay için oy atacaz artık napalım. ss
Merakla bekliyorum canımsana bir musti şarkısı hediye edecem sonuclardan sonra seveceğini umduğum bir şarkısı eskilerden
Şu 2 saatde tek işe yarar emsajın bu oldu ayolll @mrt-06Sonuçlara gelene kadar tanıtıcı reklam yapalım
Zaten sayı olarak 4 kişi kalmışınız bu aşamada oy kullanmak kolay olmuyorZevksiz kişiler neden jüri ki.s.s
ben 2 haftadir iyi veremiyorum öncesinde ilk 3 te oldun hep ve sen daha şarkinla gelmeden @Yakamoz-Asi Cennet Mahallesini paylasirken 0 puan veririm diye bir söylemim oldu. Normalde 1 verebiliridim ama Bedişin şarkisinada basta sevmedigimi belirttim bir yerlerde ve ondan daha iyi oldugun icin 2 puan aldin.Yine bu iyi jüri başkanı, diğerine göre en azından.