Bende son anda 1 puan fazla verdim
Çok tereddutluydum ve @Ahmad bana kötü juri desin ama son anki puanimla birinci olmuş. bu iş @batuhankaralar a yaradi
Bende son anda 1 puan fazla verdim
Canın saolsun abim.
O zaman haftaya @Bully'i eleyip finalde reytingleri tavan üstüne tavan yaptırıyoruz11 HAFTALIK TOPLAM FİNAL PUANLARI;
20 PUAN: Bully
9 PUAN: Ahmad
7 PUAN: batuhankaralar
@Bully @Ahmad @batuhankaralar
Zirve bizim işimiz canım bırakmayız kolay kolay@Ahmad seçim yapamıyordun wifi sorunundan @mrt-06 yardımıyla seçilmiş kısaca yolda para bulmuş gibi oldun ayoll![]()
![]()
![]()
@Bully de bir izin vermiyor rahat 1olsun hemen koltuğun yarısına sıkısmıs ayoll
@batuhankaralar sana üzülsem üzülemiyorum sevinsem sevinemiyorum ne halin varsa gör ayoll![]()
![]()
@Harunnn60 çılgın bedişin elenmesi yani bilmiyorum gerçekten söz bulamadım şuan geçmiş olsun diyebiliyorum![]()
Bu hafta sen demeden paylaştım Kaanım.O zaman final puanı durumu gelsin canım![]()
Hayir ama senlik birsey yok Meleğimdaha iyimisin cnm 😳
Abovvv hakikatten öyle oldu işe bak.
Hayir ama senlik birsey yok Meleğim
Fazla coşmadın mı.O zaman haftaya @Bully'i eleyip finalde reytingleri tavan üstüne tavan yaptırıyoruz![]()
Mutfağa gidip tost yapıcam hiçbir şey yemedim, karnım gurulduyor.@mrt-06 anketi erken ayarlayabilirmisin? gece forumda olmak istemiyorum. Yarinda gelmem belki
Buna taktik diyorlar final puanı fazla olanı eleyip rekabeti arttırmak lazımFazla coşmadın mı.![]()
Mutfağa gidip tost yapıcam hiçbir şey yemedim, karnım gurulduyor.Anca 23.15 civarında açabilirim.
![]()
Görecez bakalım 12. haftada neler olacak, heyecan dorukta.Buna taktik diyorlar final puanı fazla olanı eleyip rekabeti arttırmak lazım![]()
Evde değildim abla, dışarda da bir şey yemedim.Oyy kıyamam ben sana sen niye bu saate kadar birşey yemedin ya
Gerçekten buralara gelmesi bir mucize.Gelecek hafta @batuhankaralar 'ı şutlarız.![]()
Parmaklıklar Ardındaya iyi vermişsin ya ondanNe oldu be![]()
Buraya kadar geldikten sonra beni elemeyeceğinizi düşünüyorumGelecek hafta @batuhankaralar 'ı şutlarız.![]()