TVen Bu Şarkı Benim 11. Hafta (Çeyrek Final - Sonuçlar)

Benim internet sorunum yüzünden şarkı seçememiştim ve önce @Harunnn60 birçok seçenek dedi. Ama sonda @mrt-06 dediği Cennet Mahallesi'ni seçtim. Çok sağolun her ikiniz yardımlarınız için, haftayı atlatdım ve hatta 1. oldum. :D
1.'liği @Bully kankaa birlikde yaşıyoruz, @batuhankaralar sana da tebrikler. :Z

Bu en sevdiğim Roman şarkı, hepinize teşekkür ediyorum. :D
Solmaz, Ranga ranga. :Z

@Ahmad seçim yapamıyordun wifi sorunundan @mrt-06 yardımıyla seçilmiş kısaca yolda para bulmuş gibi oldun ayoll :A :A :A

@Bully de bir izin vermiyor rahat 1olsun hemen koltuğun yarısına sıkısmıs ayoll :A

@batuhankaralar sana üzülsem üzülemiyorum sevinsem sevinemiyorum ne halin varsa gör ayoll :A :A :A

@Harunnn60 çılgın bedişin elenmesi yani bilmiyorum gerçekten söz bulamadım şuan geçmiş olsun diyebiliyorum :(

Final puani alanlara tebrikler.
Elenenede geçmiş olsun.
@mrt-06 emeğine sağlık.
şu aşamada Cuma günü bana uymayabilir.
Kısmet artık.

Gecenin son şarkısınıda paylaşayım

@Ahmad zirveyi paylaştık demek :A Tebrik ederim yarı final başarından dolayı, @batuhankaralar sana da tebrikler kanka, ikinizin de ilk yarı final başarısı sanırım, tadını çıkarın bakalım :D

@Harunnn60 geçmiş olsun, sen de iyi yarıştın ama olmadı maalesef :D

@OzaN @FaJi sizleri kınıyorum bu arada..

@Ahmad seçim yapamıyordun wifi sorunundan @mrt-06 yardımıyla seçilmiş kısaca yolda para bulmuş gibi oldun ayoll :A :A :A

@Bully de bir izin vermiyor rahat 1olsun hemen koltuğun yarısına sıkısmıs ayoll :A

@batuhankaralar sana üzülsem üzülemiyorum sevinsem sevinemiyorum ne halin varsa gör ayoll :A :A :A

@Harunnn60 çılgın bedişin elenmesi yani bilmiyorum gerçekten söz bulamadım şuan geçmiş olsun diyebiliyorum :(
Sana inat finale gideceğim :F

@Harunn60 kanka bu şarkıyı çok umutla seçtin biliyorum ama maalesef olmadı. :(
Geçmiş olsun.