TVen Bu Şarkı Benim 11. Hafta

Çeyrek final konsepti ne olsun?

• Rap Müzik (Yerli/Yabancı)

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Şarkıları (2010 Sonrası)

• Türk Sanat Müziği

• 2006 - 2010 Arası Pop Müzik (Yerli)

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Çözdün de bizim için mi çözdün kendin için çözdün, tabii ki çözeceksin 500 bin çözen de var 1M çözen de var ne olmuş yani. :A
:bhr: 1M çözen bence insan olamaz onda bir anlaşalım sonra oy kullanırım :A

Son düzenleme:
Ben türküden de şarkıdan da iyi anlarım. Anlaşılmayan nokta buradaki insanların popüler olana itimad etmesi :)
Sıla ile yarıştın zamanında kazandın hatta herkes dedi mi popüler diye. Niye çünkü herkese sevdirdin Sıla'yı bir şekilde.:tonguewink: O popüler dediğin şarkılarda herkesin gönlüne girmiş kazanılmış şarkılar.😉

Bu hafta çoşacağız yine herkes tarafından bilinen bir jeneriğimiz ile. :A

:relaxed::relieved::dancers::dancer::dancers::dancer:
-cilgin-bedis-oyuncularinin-simdiki-halleri-1034587.jpg

Son düzenleme:
Oylarımı az önce gönderdim, merakla bekliyorum sonuçları :A

:Devler yakın olunca her akşam bizdeler büyük abimin durumu malum ihraç edildi mesleğini yapamıyor akşama kadar çarşıda akşamda bizde morali yerinde olsun diye elimizden geleni yapıyoruz ablacım
O durumu anlatmıştın evet anlıyorum, şaka bir yana en iyisini yapıyorsunuz. Böyle zor zamanlarda insanların sevdikleri yanında olması en büyük ilacı. :)

O durumu anlatmıştın evet anlıyorum, şaka bir yana en iyisini yapıyorsunuz. Böyle zor zamanlarda insanların sevdikleri yanında olması en büyük ilacı. :)

Evet ablacım aynen öyle bizde akşamları o geliyor diye bir yere gitmiyoruz sağolsun babam sohbet etmeyi seven adam küçük abimde öyle ikisinin sohbeti ona çok iyi geliyor morali yerinde inancı güçlü bir adam olduğu için moralini bozmamaya çalışır ençok ta annemle babam için