Paramparçayı alsaydın keşkeIhlamurlar Altında ile katılmayı düşünüyordum aslında ama ona cık deyince bu da yattı
Allah kahretsin bu sefer gerçekten iyi seçmişsin, oy verirsem tam puan vermem gerekecek.Halkın takdiri
Süper Baba jeneriğini sevdiğini biliyor, desteğini bekliyorum
Ne Yani göz dağı mı verşyonDis mi atayım? Gözlük daha iyi.
Roman şov, ranga ranga.Daha gelen oyları tam olarak toplamadım ama bence elenmezsin forumda Cennet Mahallesi'ni sevmeyen çok az kişi var.
Git seni istemiyoruz bu forumda .ssAllah kahretsin bu sefer gerçekten iyi seçmişsin, oy verirsem tam puan vermem gerekecek.
Onu da kabul etmiyor kiParamparçayı alsaydın keşke
Yani gördüm demek istiyorum bir nevi o dediğinden de olur.Ne Yani göz dağı mı verşyon
Karşı cephe güçleniyor acilen elimizi güçlendirmemiz lazım. @dosimosi bana 1 vereceğini söylemişti belki ikna edersinGit seni istemiyoruz bu forumda .ss
Bekliyorum sayın başkanım Sevdiğin bir jeneriğe destek olmak istersin herhaldeAllah kahretsin bu sefer gerçekten iyi seçmişsin, oy verirsem tam puan vermem gerekecek.
La nasıl kabul etmiyor jenerik işteOnu da kabul etmiyor ki
Dosimosi benim aşkımdan başka bir şey görmüyor gözü kandırmaya çalışırımKarşı cephe güçleniyor acilen elimizi güçlendirmemiz lazım. @dosimosi bana 1 vereceğini söylemişti belki ikna edersin
Azcık insaf be kardeşim. 3 aylık süre boyunca yaklaşık 296.800 tane soru çözdüm, geri döndüğüm de kuş sütü ile karşılanırım diye ümit ediyordum ama...Şov yapma da oy gönder hadi.
Sözlü değilmiş işte kendisine jenerik beğendiremedimLa nasıl kabul etmiyor jenerik işte
Dosimosi benim aşkımdan başka bir şey görmüyor gözü kandırmaya çalışırım
Jeneriğinde söz var mı?La nasıl kabul etmiyor jenerik işte
Dosimosi benim aşkımdan başka bir şey görmüyor gözü kandırmaya çalışırım
Aşk tutuşur tenine dokunmadanJeneriğinde söz var mı?
Çözdün de bizim için mi çözdün kendin için çözdün, tabii ki çözeceksin 500 bin çözen de var 1M çözen de var ne olmuş yani.Azcık insaf be kardeşim. 3 aylık süre boyunca yaklaşık 296.800 tane soru çözdüm, geri döndüğüm de kuş sütü ile karşılanırım diye ümit ediyordum ama...
Ya ya.. Deli Yürek nerede, Parmaklar nerede.
Bunun neresi sözlü balım.Aşk tutuşur tenine dokunmadan