Beni dellendirme.ss hazır unutmuşum hatırlatma. .ssBu arada program senaryo diyenlere kapak olsun bak senle @denizz19 nasıl elendi.
Beni dellendirme.ss hazır unutmuşum hatırlatma. .ssBu arada program senaryo diyenlere kapak olsun bak senle @denizz19 nasıl elendi.
Pardon canım. Üzmek istememiştim.Beni dellendirme.ss hazır unutmuşum hatırlatma. .ss
Çoban yıldızını izle kanka bu akşam süper olacak hele müziklerPardon canım. Üzmek istememiştim.
Bu akşam işlerim var ya, TV açarsam Vatanım Sensin'i izlerim.Çoban yıldızını izle kanka bu akşam süper olacak hele müzikler
O Totali kötü olan dizi demek .ssBu akşam işlerim var ya, TV açarsam Vatanım Sensin'i izlerim.
O piti piti yaparım abicim.Şimdi iki oy Müslüm çıkarsa 9-8 olacak. Bende Müslüm diye değiştirirsem 9-9. O zaman ne olacak Atacan?
Benim için sorun değil hem sen yabancı dizileri izleyip överken iyidi.O Totali kötü olan dizi demek .ss
Kolay gelsin ben de çıkıcam şimdi. :/gidip biraz ev işi yapayım
Yok yok sen de değiştinBenim için sorun değil hem sen yabancı dizileri izleyip överken iyidi.
Kolay gelsin ben de çıkıcam şimdi. :/
Flash yorumların nerede ayoll son bölümüde izle toplu yorum yapBenim için sorun değil hem sen yabancı dizileri izleyip överken iyidi.
Kolay gelsin ben de çıkıcam şimdi. :/
Emin ol senin kadar değişmemişimdir birkaç yıl önceki mesajlarına bak birde şimdiye, yabancı dizilere neler diyordun şimdi izliyorsun.Yok yok sen de değiştin
Bugün 1 bölüm daha izlerim yorumumu yaparım.Flash yorumların nerede ayoll son bölümüde izle toplu yorum yap
Ben değiştim Zaten kabul ediyorum ama ben daha çok yabancı Müzikleri kötülerimEmin ol senin kadar değişmemişimdir birkaç yıl önceki mesajlarına bak birde şimdiye, yabancı dizilere neler diyordun şimdi izliyorsun.
Bugün 1 bölüm daha izlerim yorumumu yaparım.
Peki öyle diyorsan öyle olsun.Ben değiştim Zaten kabul ediyorum ama ben daha çok yabancı Müzikleri kötülerim
Totsl diziyi bilmemekle bize bişi olmaz ayrica ferihanin öldüğü sahnedeki müzik jenerik sayilirBen elendiğimde nasıl yarışıyormuş gibi yapmıştım senden de öyle yapmanı bekliyorum ablacım.
Deniz elendi ya. Ayrıca jenerikte sözlü yazıyor onlarda söz mü vardı. Iyyy işte sahte biz.
Konu ne diyor? Sevdiğimi nereden anladın bu konuda?
Hayır sayılmaz direkt jenerik istiyorum.Totsl diziyi bilmemekle bize bişi olmaz ayrica ferihanin öldüğü sahnedeki müzik jenerik sayilir
Seviyorsun, ilgileniyorsun ki konusunu açmışsın, alakan olmasa niye böyle konu açasın?Konu ne diyor? Sevdiğimi nereden anladın bu konuda?
zerda favorim kınalı kar kullanıldıHayır sayılmaz direkt jenerik istiyorum.
Seviyorsun, ilgileniyorsun ki konusunu açmışsın, alakan olmasa niye böyle konu açasın?
Bir insan sevdiği şeyle ilgilenir o halde neden bu konuyu açtın?