Sıla sanki içimizi açıyor.İradesini doğrudan yana kullanmasını istiyorum Müslüm Gürses dinleyerek içimizi karartmak istemiyorum![]()
Sıla sanki içimizi açıyor.İradesini doğrudan yana kullanmasını istiyorum Müslüm Gürses dinleyerek içimizi karartmak istemiyorum![]()
Valla Sıla'nın sesi tek başına yetiyor. Yani sırf konuşsa bile dinlenirSıla sanki içimizi açıyor.![]()
Değiştirirsem beğenmeyeceksin gibime geldi bir an.Bence de abi iki şıktan birine oy vermelisin.![]()
Kanka sen ne ayaksın ya.Valla Sıla'nın sesi tek başına yetiyor. Yani sırf konuşsa bile dinlenir![]()
Boşver abim rap da iyidir bence, şahsen.Değiştirirsem beğenmeyeceksin gibime geldi bir an.![]()
@xemrexxx dizi jenerikleri de![]()
afk ya da karagülle gelirsen 1 i yersin amaEmre'nin kendi iradesi var sen karışma.![]()
Ben elendiğimde nasıl yarışıyormuş gibi yapmıştım senden de öyle yapmanı bekliyorum ablacım.
Deniz elendi ya.afk ya da karagülle gelirsen 1 i yersin ama![]()
bu şarkıyı söyletmeyeyimmi sana ayollBen elendiğimde nasıl yarışıyormuş gibi yapmıştım senden de öyle yapmanı bekliyorum ablacım.
Deniz elendi ya.Ayrıca jenerikte sözlü yazıyor onlarda söz mü vardı. Iyyy işte sahte biz.
![]()
Sen bana kıyamazsın ablacım.bu şarkıyı söyletmeyeyimmi sana ayoll![]()
![]()
![]()
burada olururz tabikide![]()
@destere onunla ilgileneyim diye eletmişti beni şimdi buraya yoğunlaşmamam için elinden geleni yapar ayollSen bana kıyamazsın ablacım.
Herhalde.![]()
Eltim beni sever ya bence farklı yorumlamışsın.@destere onunla ilgileneyim diye eletmişti beni şimdi buraya yoğunlaşmamam için elinden geleni yapar ayoll![]()
![]()
![]()
final haftasında başvuruyu başlatırım sanırım cnmEltim beni sever ya bence farklı yorumlamışsın.
Sen de MS hazırlıklarına başla artık finale az kaldı Bu Şarkı Benim'in.![]()
Başvuru tamam da programı ne zaman başlatırsın.final haftasında başvuruyu başlatırım sanırım cnm![]()
![]()
![]()
@dosimosi ve @turkuazz tercihlerini değiştirirse onları mutlu edecek bir şarkıyla geleceğim
@Yakamoz-Asi de tercihini değiştirirse finalde gayet güzel bir rap şarkı seçimi yapacağım![]()
senin final haftanda başvuru işlerini hallederiz sen bitincede başlarız ayollBaşvuru tamam da programı ne zaman başlatırsın.![]()
senin final haftanda başvuru işlerini hallederiz sen bitincede başlarız ayoll
![]()
![]()
![]()
Bu arada program senaryo diyenlere kapak olsun bak senle @denizz19 nasıl elendi.![]()
@denizz19 eski gücünde değil artık ayoll herkesin bir modası geçme dönemi olurmuş yanı yeni moda @Bully gibi görünüyor şuan şarkı yarışmalarındaSeni eleyenleri kınıyorumHarika bir türküydü halbuki sen elendikten sonra üzüntüden 3-4 kez dinlemişimdir
![]()