En Favori “Diğer” Kazananları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En Favori En i seçecem bundan sonra 🤪🤣🤪🤣🤪

Siz böyle daha oyaza işlere girin ben böyle aradan sıyrılacak işlere devam...Mesela En Favori Meyva 🤭🤭🤭

@Dosi @Cervantes @12.Adam @Yakamoz-Asi @Zeyno @MasacRE
benim el attiklarim seninki gibi cabucak hizli ilerlemiyor. Bizim adaylari toplama isi en az 1 hafta sürer :A o esnada yine dinlenmeye bak yeterli. zaten aylar var daha el atmamiza :A

en favori film - dizi oyuncusu yerli - yabancı ( kadın )
en favori film- dizi oyuncusu yerli- yabancı (erkek )
bu kategorilerdede forumda etkinlik düzenlenebilir , belki forumda bu tarz başlıklar vardırda ben görememişte olabilirim.

en favori film - dizi oyuncusu yerli - yabancı ( kadın )
en favori film- dizi oyuncusu yerli- yabancı (erkek )
bu kategorilerdede forumda etkinlik düzenlenebilir , belki forumda bu tarz başlıklar vardırda ben görememişte olabilirim.
Açıkçası hepsi dönemsel olarak yapılıyor 😊
Biraz kurcalarsan yıl yıl bulabilirsin.

• Beğendim
Reactions: tekin
Buna ben talip olabilirim, @Dosi de onaylarsa :bhr:
Tabii ki ilerleyen süreçte ve uygun bir zamanda :)

Başka modları etiketlemek bence Dosiye çok yük binmesin mesela kim var @emreemreu var :D
Onay kısmı için doğru adres ama konuları taşıma edit etme sabit kilit işleri için diğer isimleri yapın tabi :A diğer modlardan en aktif olan iki isim serhatt ve Emre Ozansoy.

Çikolata en son 2021 yılında yapılmış. Baya zaman geçmiş. Bence yeni versiyon için yeterli süre geçmiş. Yapılabilir

Onay kısmı için doğru adres ama konuları taşıma edit etme sabit kilit işleri için diğer isimleri yapın tabi :A diğer modlardan en aktif olan iki isim serhatt ve Emre Ozansoy.

Çikolata en son 2021 yılında yapılmış. Baya zaman geçmiş. Bence yeni versiyon için yeterli süre geçmiş. Yapılabilir
Onay için yazmıştım, doğru adreste olduğumu biliyordum :Z

@Bully ile planladığınız etkinlikten sonra ajandaya beni yazar mısınız Sayın Adminim? :D

Tarihi bana söyleyince öneri ve aday toplama konusunu açarım :)

Laaaaa önce telif hakkı diye birşey vardırrrr.. cıkxxx cıkxxxx. :bağır::bağır::bağır:. @Royal_Highness

Valla En Favroi hayvanı yeniden başlatır kedi elensin diye herşeyi yaparımmm :F:F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar