Büyütmüyorum ama neyseÇok büyütüyorsun. O sinema olayını da o organize etti demek ki seni görmek istiyor işte.
Büyütmüyorum ama neyseÇok büyütüyorsun. O sinema olayını da o organize etti demek ki seni görmek istiyor işte.
evet bencede yeterince dinledik zaten.Arabesk konseptinde yeterince Müslüm Gürses vardı zaten bir de tek şarkıcılı konseptleri sevmiyorum. Dizi jenerikleri iyi olur, değişik olur en azından
tabiki dizi jenerikleri diyorum ama yabancı dizi jenerikleride dahil olmalı olaya bu konuda @mrt-06 i süpürgenle uyarırsın umarım
Sen diziye geri dönsene. Yarinin hatirina ?@EFE UYSAL kanka ankette Müslüm Baba'ya destek atar mısın
@Doğu Neşet babaya destek vermemişin bari Müslüm Baba'ya ankette destek at. ss
@FaJi sen de Müslümcüydün bekliyorum desteğini
Düşünüyorum bir Youtube'de inceleme yapmam lazım.
Buradan dönüş olmaz artık ya, ben Müslüm'e oy toplamaya bile başladım yani.
Peki cigne sen beni 😉Buradan dönüş olmaz artık ya, ben Müslüm'e oy toplamaya bile başladım yani.
Zaten Dizi Jenerikleri'ni o dediğim durumdan dolayı istemediğim için Müslüm'e geçtim, daha rahat ve stressiz olacak benim için. ss
Bence de abi iki şıktan birine oy vermelisin.Farklı bir şey olsun dedim ama oyumu bu gidiş değiştiririm.
Ee o zaman niye seçim propagandası açtın direk bu hafta o olacak diyendinMüslüm baba seçilsin istiyorum.
Format gereği.Ee o zaman niye seçim propagandası açtın direk bu hafta o olacak diyendin
İradesini doğrudan yana kullanmasını istiyorum Müslüm Gürses dinleyerek içimizi karartmak istemiyorumEmre'nin kendi iradesi var sen karışma.