TVen Bu Şarkı Benim 11. Hafta

Çeyrek final konsepti ne olsun?

• Rap Müzik (Yerli/Yabancı)

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Şarkıları (2010 Sonrası)

• Türk Sanat Müziği

• 2006 - 2010 Arası Pop Müzik (Yerli)

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ben çok naz Ve küslük yapıyorum öyle mi? O zaman sana şöyle söyleyeyim birincisi ben o gün çalıştığımı söyledim ve ikincisi söylediğimiz gün gelme girişiminde bulunsaydınız zaten biz o yaş gününü kutlardık merak etme :) Ama benim sinirimi bozan kısım bambaşkaydı emin ol Barış'ın ben gelmezsem Harun da gelmez lafına kızdım ben. Sen de bir anda ders programına bakacağım deyip sonrasında barışın o sözünden sonra caymana kızdım ben. Olayları sadece at gözlüğü şeklinde gördüğün İçin bu mantıkta algılaman oldukça normal. Ben empati kurmayı çok iyi biliyorum gerçek hayatta da güldüğümüze eğlendiğimizi unutmadım unutmam da ama işte beni asıl bu durum sinir ediyor Ya işte :)
Olsun Deniz o çocukta hem çalışıyor hem okuyor vakit sıkıntısı oluyor. Tek bir günü var şimdi unuttum ama o sizin dediğini güne tam denk gelmiyordu zaten.
Neyse Onun tarzı zaten espirili bir dil. Biz bile kavga ediyoruz aramızda. Tamam dersin vardır işin önemli değil hani orada gelemeyeceğim dersin filan ama nazikçe dersin. Sen konudan ayrılıyorsun birde kırıldım diyorsun o yine orada sessiz kaldı kalmayabilirdi o. Doğum günü sonuçta onun ayıp değil mi. Hala o öyle dedi yok sen caydın diyorsun. Ne gerek var bunlara zaten bizi gördün ettin neden yapalım.

Olsun Deniz o çocukta hem çalışıyor hem okuyor vakit sıkıntısı oluyor. Tek bir günü var şimdi unuttum ama o sizin dediğini güne tam denk gelmiyordu zaten.
Neyse Onun tarzı zaten espirili bir dil. Biz bile kavga ediyoruz aramızda. Tamam dersin vardır işin önemli değil hani orada gelemeyeceğim dersin filan ama nazikçe dersin. Sen konudan ayrılıyorsun birde kırıldım diyorsun o yine orada sessiz kaldı kalmayabilirdi o. Doğum günü sonuçta onun ayıp değil mi. Hala o öyle dedi yok sen caydın diyorsun. Ne gerek var bunlara zaten bizi gördün ettin neden yapalım.
Çok farklı pencerelerden bakıyoruz belli ki :) Barış'ın Doğum günü olması ya da olmaması mühim değil ki. Mühim olan daha farklı şeyler. Sen şimdi kendini benim yerime koy? Sen beni davet ediyorsun hadi toplanıp gezelim diye ve biri sana diyor ki Ben gelemem Deniz de ben gelmezsem gelmez dese ne düşünürsün sen? Hadi bu soruya dürüstçe cevap ver ağzımı açmam bir daha :)

:Fay sen kurban ol benim beğenilerime bee baksana ne gülme nde başka şey tepkide vermiyo bana piss bonişii:F:F
Ayy yordun beni gece gece Melek git yat artık :A dizi izleyecem bende sen de git hangi dizini izliyorsan izle valla daral geldi bana :A

Çok farklı pencerelerden bakıyoruz belli ki :) Barış'ın Doğum günü olması ya da olmaması mühim değil ki. Mühim olan daha farklı şeyler. Sen şimdi kendini benim yerime koy? Sen beni davet ediyorsun hadi toplanıp gezelim diye ve biri sana diyor ki Ben gelemem Deniz de ben gelmezsem gelmez dese ne düşünürsün sen? Hadi bu soruya dürüstçe cevap ver ağzımı açmam bir daha :)

Ayy yordun beni gece gece Melek git yat artık :A dizi izleyecem bende sen de git hangi dizini izliyorsan izle valla daral geldi bana :A

😱 ben güldürmeye çabalıyorum dediğine bak be eyi gideriz tmm :F:Fiyi seyirler boniş beycim :F

Şaka mı yapıyorsun sen derdim.

Yanlış mı sordum soruyu Yani sen davet ediyorsun beni ama Barış diyor Deniz ben gelmezsem gelmez. Sen bu duruma içerlemez misin :A kendimden şüphe ettim yanlış mı sordu diye :)
Ben senin açından cevapladım o soruyu. Ben senin yerinde olsa öyle tepki verirdim orada o çocuk takılma amaçlı dedi sende biliyorsun uzatma. :) :D

Ben senin açından cevapladım o soruyu. Ben senin yerinde olsa öyle tepki verirdim orada o çocuk takılma amaçlı dedi sende biliyorsun uzatma. :) :D
Takılma amaçlı demedi. Çünkü bu cümleyi ilk kez kullanmadı öncesinde de aynı cümleyi kullanmıştı. Hadi ben yanlış anladım Eniste mi yanlış anladı :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar