Ahh unutur muyum hiç seni Çikom. Profiline bile yazdım nerelerdesin diye hiç bakmıyorsun.2.sırasında yer vermiş ama tam puan verene tşşk yok harun efendi
Zirvede başlamak sevindiriciİLK 5 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) @Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen) 24
2) @Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum) 23
3) @denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz) 15
4) @Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni) 13
5) @Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren) 12
6) @batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm) 9
@destere @dosimosi
hhahah profilime bakmadım geldiğinde beridir dur bir bakayımAhh unutur muyum hiç seni Çikom. Profiline bile yazdım nerelerdesin diye hiç bakmıyorsun.
Teşekkürler Giresun'un Kraliçesi.
Son 2 haftadır zirvede başlıyorsun galiba.
Aklım hep sendeydi valla, hoşgeldin.Geldim. Sonuçlarin aciklanacagini onceden bilseydim vaktinde bulunurdum. disardaydim yeni geldim eve
inş cnm geçen hafta rahattık bu hafta yine strese merhaba
Bi de jüri başkanı..s.sJüri başkanımız @dosimosi'nin oyları;
6 denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz) (2 haftadır cesaretini kutluyorum. Harika bir eser)
6 batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm) (normalde 5 puan verecektimde şimdi 1 puanla falan elenirsen cok üzülürüm. Elenmemelisin. Harika bir seçim)
6 Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen) (En sevdiğim türkülerden biri ve önerdiğim bir türküye tabiki puan kıramam)
4 Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum)(aslında türkü denilince en son akla gelebilecek bir eser ama seviyorum bu şarkıyı)
3 Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren)
2 Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni)
nasilsin ?yerin belli oluyorduAklım hep sendeydi valla, hoşgeldin.
Aynı karşılığı alacaksınZevksiz kişiler, hepsinin oy kullanması men edilmeli.s.s