Teşekkürler Zeynep hocam. İyiyim işte idare ediyorum hayat denizinde bir ordan bir oraya dalgaya kapılıyorum. Sen nasılsın?nasilsin ?yerin belli oluyordu
Teşekkürler Zeynep hocam. İyiyim işte idare ediyorum hayat denizinde bir ordan bir oraya dalgaya kapılıyorum. Sen nasılsın?nasilsin ?yerin belli oluyordu
Hep dediğim gibi bize zirveler yakışır canım İnşallah bitirişimiz de güzel olurSon 2 haftadır zirvede başlıyorsun galiba.
Geçen hafta da iyi verdim yine düşürdün beni .ssGıcık.s.s
Neyse ya müzik konuşalım bugün kavga en son isteyeceğim şey.@mrt-06 ismini vermediğim kişi bak 1 vermiş neyse bende aynı karşılığı verdim Ya o Ya ben
İnşallah benim oyum kurtarır seni canım ne diyeyiminş cnm geçen hafta rahattık bu hafta yine strese merhaba
Lan sen geçen haftalara göre mi veriyon? PisssGeçen hafta da iyi verdim yine düşürdün beni .ss
@Bully bu hafta bızımla değılsın.@Bully'nin oyları;
Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren) 5
denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz) 4
batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm) 3
Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni) 2
Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum) 1 (Diğerleriyle kıyaslayınca pek türkü gibi durmuyordu, üzgünüm.)
Benmi bir gün iyi bir gün kötü idare ediyorumTeşekkürler Zeynep hocam. İyiyim işte idare ediyorum hayat denizinde bir ordan bir oraya dalgaya kapılıyorum. Sen nasılsın?
Ay karıştırma ortalığı kendi puanına sevin yeter
@Bully'nin oyları;
Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren) 5
denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz) 4
batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm) 3
Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni) 2
Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum) 1 (Diğerleriyle kıyaslayınca pek türkü gibi durmuyordu, üzgünüm.)
Kurtarmasada çok tşşk cnm buraya kadar iyi yarıştıkİnşallah benim oyum kurtarır seni canım ne diyeyim
2 büyük usta yan yana
Bu hafta şarkılarım nasıl.Kurtarmasada çok tşşk cnm buraya kadar iyi yarıştık
2 büyük usta yan yana