TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta (Sonuçlar)

@batuhankaralar'ın oyları;
5 Puan: Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen) - Zaten sen garantisin benden tam puan çıkacağını da bilmen lazım :)
4 Puan: Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum) - Aklıma Arka Sokaklar geliyor +1 puanı oradan kaptın :F
3 Puan: Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni) - Diğerleri gibi sen de güzel şarkıyla gelmişsin finalde başarılar.
2 Puan: Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren) - Sen gelme ulan çikinella :A
1 Puan: denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz) - Sana çok mahçup oldum ama final için birimizden birinin elenmesi lazım çok üzgünüm :(

İLK 5 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) @Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen) 24
2) @Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum) 23
3) @denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz) 15
4) @Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni) 13
5) @Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren) 12
6) @batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm) 9

@destere @dosimosi

2.sırasında yer vermiş ama tam puan verene tşşk yok harun efendi :kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Jüri başkanımız @dosimosi'nin oyları;
6 denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz) (2 haftadır cesaretini kutluyorum. Harika bir eser)
6 batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm) (normalde 5 puan verecektimde şimdi 1 puanla falan elenirsen cok üzülürüm. Elenmemelisin. Harika bir seçim)
6 Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen) (En sevdiğim türkülerden biri ve önerdiğim bir türküye tabiki puan kıramam)

4 Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum)(aslında türkü denilince en son akla gelebilecek bir eser ama seviyorum bu şarkıyı)

3 Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren)

2 Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961