Sen anlama yeterŞimdi insanlar yanlış anlayacak aşkım maşkım.
Kara Tren efsanedir ya nasıl kötü bulursun.her zamanki gibi kötüleri başa almışsın balık baştan kokar dememişler boşuna
umarım bu hafta @Çiğdem- elenir
birazdan çıkarım ben bildirim birikmesin dye arada uğrayıp bildirim tüketmeye çalışıyorum senin kötü yarışmanla işim olmaz zaten forum çökse keşke eskiden @OzaN arada bir dürtüklerdi hogatha zamanında keşke şimdide forumun optiğini çeksede elin şeyinde yani böğründe kalsa pis codmin
Sonuç olarak geldim ya ona bak sen canım Yüreğini ağzına getirmeye hep devam edecem sanırım
Sen öyle deyince içim gıdıklanıyor ama.Sen anlama yeter
Geçen hafta çökertti zaten, 1 saat ara vermiştik.birazdan çıkarım ben bildirim birikmesin dye arada uğrayıp bildirim tüketmeye çalışıyorum senin kötü yarışmanla işim olmaz zaten forum çökse keşke eskiden @OzaN arada bir dürtüklerdi hogatha zamanında keşke şimdide forumun optiğini çeksede elin şeyinde yani böğründe kalsa pis codmin
Bana bunu yapma kardeşim, biliyorsun heyecanlı bir yapım var.Sonuç olarak geldim ya ona bak sen canım Yüreğini ağzına getirmeye hep devam edecem sanırım
kız hadi ben senn hakkındaki gerçekleri söylüyorum diye çekemiyorsun destere ile en son sevişioyrdun (eski türkçedeki iyi anlaşmak anlamında sevişmek diyorum) noldu da onun oyu sayılmıyor
Ama bebeğim seni ne zaman yalnız bıraktım, nolursa olsun geleceğimi bilmen lazımBana bunu yapma kardeşim, biliyorsun heyecanlı bir yapım var.