TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta (Sonuçlar)

@cookies daha iyi olmalıydı .ss ergen kılıklı tabi izlemedin bilmezdin .ss

@Ahmad'ın renkli oyları :A

5p - Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen)
4p - Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum)
3p - Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren)
2p - denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz)
1p - batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm)

Yine son anda geldin canım. .ss

@destere bu bölüm senin de raksını görmek isteriz. :A
birazdan çıkarım ben bildirim birikmesin dye arada uğrayıp bildirim tüketmeye çalışıyorum senin kötü yarışmanla işim olmaz zaten :) forum çökse keşke eskiden @OzaN arada bir dürtüklerdi hogatha zamanında keşke şimdide forumun optiğini çeksede elin şeyinde yani böğründe kalsa pis codmin :)

birazdan çıkarım ben bildirim birikmesin dye arada uğrayıp bildirim tüketmeye çalışıyorum senin kötü yarışmanla işim olmaz zaten :) forum çökse keşke eskiden @OzaN arada bir dürtüklerdi hogatha zamanında keşke şimdide forumun optiğini çeksede elin şeyinde yani böğründe kalsa pis codmin :)
Geçen hafta çökertti zaten, 1 saat ara vermiştik. :)

@Çiğdem-'in oyları;
5 Harunnn60 - Kazım Koyuncu -İşte Gidiyorum ( Karadenizli olarak tam puan vermem lazım bu karadeniz efsanesine :bhr:
4 @Bully - Neşet Ertaş - Efsanelerden çok yoruma gerek yok bu türküye bilmeyende yoktur bence :bhr:
3 denizz19 Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz ( Efsaneye dizi Emrahında sevdiğim tek dizisi Şarkısıda ayrı efsanedir tabikide :bhr:
2 Ahmad Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni ( İlk 3 sıram benim için efsanelerden olusunca bu güzel türküye istediğim puanı veremedim malesef :(
1 batuhankaralar Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm (İlk defa duydum bunu diğer 4 türkü bildiğim sevdiğim olunca sona kaldı malesef :(

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961