Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

geçen hafta yeniden 3 e düşünce fişini çektiler bence ama bu hafta mtekrar 4 üstüne çıkıcak yinede final olucakmı bakalım ayoll bu hafta alıcağımız reyting bence belirleyecek bir 2.şans alabiliriz diye düşünüyorum ben :( :( :( @EFE UYSAL @papuleoo @batuhankaralar
Fragmanda şöyle bir ayrıntı var her perşembe diye acaba final haberleri asılsız mı? Şahsen ben biten bir dizi için son iki bölüm diye tanıdırdım.

Fragmanda şöyle bir ayrıntı var her perşembe diye acaba final haberleri asılsız mı? Şahsen ben biten bir dizi için son iki bölüm diye tanıdırdım.
İnş devam eder diyelim bu dizi haketmiyor finali.ss
Maalesef bitti, bu hafta final çekimlerini yapacaklarmış :(
hhahah tamam çocuklar batuhan duyum aldıysa kesin final yapmıyoruz bir uçan kuş birde batuhanın dedikleri doğru çıkmıyor çünkü umutlandım şuan :Z:Z:Z

beşiktaşımızın maçı varmıs ama gece oynanıcakmıs dziyi etkilemez yeniden 4 ü bulursa kurtarabiliriz belki ayoll show en azından son 2 bölüm diye duyurmadı finali :A
Hala bir şansımız var yarınki reytingler kritik :A :A Bu dizi çok daha fazlasını hak ediyor :)

beşiktaşımızın maçı varmıs ama gece oynanıcakmıs dziyi etkilemez yeniden 4 ü bulursa kurtarabiliriz belki ayoll show en azından son 2 bölüm diye duyurmadı finali :A
dizi uber iyi bi dizimi ki reytinglerde veya 2 yildir devammi ediyor ki son 2 bolum desin :A