Bu dizi bitmez bu sezon nethhahaha yalnız efsane ekip oldular ayoll tatar ve kirve , ömerle iskender , kirvenin adamıyla ömerin adamı sonra murat ile kirvenin adamı ayy süper
Bu dizi bitmez bu sezon nethhahaha yalnız efsane ekip oldular ayoll tatar ve kirve , ömerle iskender , kirvenin adamıyla ömerin adamı sonra murat ile kirvenin adamı ayy süper
Ayy tam kelepçe vurulmazdan kurutlmuştuk fox yine dizi baslatmıs inş önümüzü tıkamazda yükseliriz yarın ayollBu dizi bitmez bu sezon net
O dizi ile bizim kitlenin alakası bile olamazAyy tam kelepçe vurulmazdan kurutlmuştuk fox yine dizi baslatmıs inş önümüzü tıkamazda yükseliriz yarın ayoll
Bizi geçerse önümüzü tıkamıs olucak işteO dizi ile bizim kitlenin alakası bile olamaz
3ü geçemez benceBizi geçerse önümüzü tıkamıs olucak işte
kelepçe vurulmaz 5 e oynuyordu her hafta eğer o dizi kadar reyting alamazsa rezil olucakalr ayoll3ü geçemez bence
O başrol kız ve başrol erkek hiç dizi tutturamıyor tutmaz gibikelepçe vurulmaz 5 e oynuyordu her hafta eğer o dizi kadar reyting alamazsa rezil olucakalr ayoll
şükrüydü değilmi boşuna para yediriyorlar o adamaO başrol kız ve başrol erkek hiç dizi tutturamıyor tutmaz gibi
O çok itici bir adam sırf onun için diziye bakmamşükrüydü değilmi boşuna para yediriyorlar o adama
O dizi en fazla 5 bölüm sürer hiç bir çekici tarafı yokAyy tam kelepçe vurulmazdan kurutlmuştuk fox yine dizi baslatmıs inş önümüzü tıkamazda yükseliriz yarın ayoll
O dizi en fazla 5 bölüm sürer hiç bir çekici tarafı yok
bir şükrü sevdası gidiyor ayoll sırf bu yüzden harcadılar kelepçe vurulmazı 5 e yakın alıyordu şimdi 3 reytinge tatmin olucaklar onuda alabilirselerO çok itici bir adam sırf onun için diziye bakmam
Bizim reyting ne olacak onu merak ediyorumbir şükrü sevdası gidiyor ayoll sırf bu yüzden harcadılar kelepçe vurulmazı 5 e yakın alıyordu şimdi 3 reytinge tatmin olucaklar onuda alabilirseler
hhaha ayy işte 5 reyting diye sayıklayıp durucaz ayollBizim reyting ne olacak onu merak ediyorum
Ay Şükrü'ye uzun saç yakışıyordu sıfıra vurmuşlar kelaynak gibi olmuş bizim dizi uçuşa geçecek bu bölümbir şükrü sevdası gidiyor ayoll sırf bu yüzden harcadılar kelepçe vurulmazı 5 e yakın alıyordu şimdi 3 reytinge tatmin olucaklar onuda alabilirseler
Bitirirlerse büyük yazık ederler.ssBu dizi final yapıyor diyorlar beni çileden çıkarıyorlar. Ya Allah aşkına bu dizi nasıl final yapar aklım almıyor.
Fragmanda bir dizide olması gereken her şey ama her şey var. Sonunda karakterler oturmaya başladı sen gel final yap hiç olmadı [emoji17]
geçen hafta yeniden 3 e düşünce fişini çektiler bence ama bu hafta mtekrar 4 üstüne çıkıcak yinede final olucakmı bakalım ayoll bu hafta alıcağımız reyting bence belirleyecek bir 2.şans alabiliriz diye düşünüyorum ben @EFE UYSAL @papuleoo @batuhankaralar