Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

bir şükrü sevdası gidiyor ayoll sırf bu yüzden harcadılar kelepçe vurulmazı 5 e yakın alıyordu şimdi 3 reytinge tatmin olucaklar onuda alabilirseler :A :A :A
Ay Şükrü'ye uzun saç yakışıyordu sıfıra vurmuşlar kelaynak gibi olmuş bizim dizi uçuşa geçecek bu bölüm :A

Bölümü anca izleyebildim. Bölümler güzelleşmeye başladı ama maalesef final kararı geldi. Sezon sonuna kadar dayanabilseydik kesinlikle 5 ve üstü reyting alırdık. Çok yazık oldu diziye ama bunda senaristin ilk bölümlere gereken özeni vermemesi ve yetersiz oyuncu kadrosu yatıyordu, tam bu iki etmeni ortadan kaldırdık derken bu final haberi iyi olmadı [emoji17] umarım bu kararlarından vazgeçerler.

Bu dizi final yapıyor diyorlar beni çileden çıkarıyorlar. Ya Allah aşkına bu dizi nasıl final yapar aklım almıyor.

Fragmanda bir dizide olması gereken her şey ama her şey var. Sonunda karakterler oturmaya başladı sen gel final yap hiç olmadı [emoji17]

Bu dizi final yapıyor diyorlar beni çileden çıkarıyorlar. Ya Allah aşkına bu dizi nasıl final yapar aklım almıyor.

Fragmanda bir dizide olması gereken her şey ama her şey var. Sonunda karakterler oturmaya başladı sen gel final yap hiç olmadı [emoji17]
Bitirirlerse büyük yazık ederler.ss
@Çiğdem-