Recaptan Neredesin Sen'i dinleyip sonra Atacan'a oyunu yollayabilirsin Sen oy kullanmazsan ve Neşet ustayı elerlerse büyük vicdanı çekersin ona göre. ssBak Neşet Ertaş dedin beni bitirdin gece vakti.
Bak bak nasilda calismalara baslamisRecaptan Neredesin Sen'i dinleyip sonra Atacan'a oyunu yollayabilirsin Sen oy kullanmazsan ve Neşet ustayı elerlerse büyük vicdanı çekersin ona göre. ss
Ben de Derin Futbol'dan sonra Ah Yalan Dünya ve Ahirim Sensin keyfi yapayım bari
Spoiler vermiyimBak bak nasilda calismalara baslamis
bende senin gibi diyeyim, bu hareketere gerek yok. Elenecegini sanmam
@Doğu Yildizlarda yuzumu hic guldurmedin eminim finaldede güldürmeyeceksin
Neşet baba elenirse foruma uğramamRecaptan Neredesin Sen'i dinleyip sonra Atacan'a oyunu yollayabilirsin Sen oy kullanmazsan ve Neşet ustayı elerlerse büyük vicdanı çekersin ona göre. ss
Ben de Derin Futbol'dan sonra Ah Yalan Dünya ve Ahirim Sensin keyfi yapayım bari
Ayy sen bi karışma yarışmacı değilsin burada 😛Bak bak nasilda calismalara baslamis
bende senin gibi diyeyim, bu hareketere gerek yok. Elenecegini sanmam
@Doğu Yildizlarda yuzumu hic guldurmedin eminim finaldede güldürmeyeceksin
Zaten 16 Nisan'dan sonra bir süre uğrayamayacaksınSpoiler vermiyim
Neşet baba elenirse foruma uğramam
Spoiler vermiyim
Neşet baba elenirse foruma uğramam
haha tamam sustuk Sivaci gurubu 4 kisi zaten. ikimizede yeterAyy sen bi karışma yarışmacı değilsin burada 😛
Doğu tabii ki Tefo'ya desteğini atmıştır, ondan bir beklentin olmasın
Demin onu konuşuyorduk @EFE UYSAL kardeşimle zaten O gün kuzu gibi olmayı planlıyorumAyy sen bi karışma yarışmacı değilsin burada 😛
Doğu tabii ki Tefo'ya desteğini atmıştır, ondan bir beklentin olmasın
Zaten 16 Nisan'dan sonra bir süre uğrayamayacaksın
Sen uğramazsan yarışmalar tatsız tuzsuz geçer forum lobisi Şener Şen amcamızı birinci yapacaktır eminim Üst aklın aklını okudum bak şimdi gece geceBunun spolieri mi kalmis bu arada sarkiyi ben önerdim sayilirda ama Zara isterdim😛
Bende Sener Sen kazanmazsa ugramam
haha tamam sustuk Sivaci gurubu 4 kisi zaten. ikimizede yeter
Gelecek ay favori üye olma ihtimalin var, dikkatli olmanı tavsiye ederim ben deDemin onu konuşuyorduk @EFE UYSAL kardeşimle zaten O gün kuzu gibi olmayı planlıyorum
Sen uğramazsan yarışmalar tatsız tuzsuz geçer forum lobisi Şener Şen amcamızı birinci yapacaktır eminim Üst aklın aklını okudum bak şimdi gece gece
Ben zaten yakin bir zamanda gidiyorum. Bakalim tadsiz tuzsuz olacakmi gerci yoklugumda yarismalar yok galiba. Bunuda bitirip öyle gidecem. Yildizlar enerjimi aldiDemin onu konuşuyorduk @EFE UYSAL kardeşimle zaten O gün kuzu gibi olmayı planlıyorum
Sen uğramazsan yarışmalar tatsız tuzsuz geçer forum lobisi Şener Şen amcamızı birinci yapacaktır eminim Üst aklın aklını okudum bak şimdi gece gece
İnada inat kısacaBen zaten yakin bir zamanda gidiyorum. Bakalim tadsiz tuzsuz olacakmi gerci yoklugumda yarismalar yok galiba. Bunuda bitirip öyle gidecem. Yildizlar enerjimi aldi
@EFE UYSAL senin etikete hemen dönmus. Benimkine bakmiyor bide ustune ustluk gunde defalarca survivor konularina etiketliyor. Bende bugün görmezden geliyorum onu
Sen etikete gelmiyon diye yapiyoum bende 😉 gunlerdir hic birine dönmedin ben yinede Survivorda yorum yaptim biraz taki oy kullanadigini ögrenene kadar ama yollama gerek yok artikİnada inat kısaca
O güne özel vekalet veremiyor muyum @Maskeli Fedai trollüne? Bi kez de o banlansın İnsanlar kardeşleri için mapus damlarında ömür çürütüyor 15 gün foruma girme ne olur ki? Haksız mıyım üstat ?Gelecek ay favori üye olma ihtimalin var, dikkatli olmanı tavsiye ederim ben de
@Maskeli Fedai senin yerine de kurt olur, gerekirse onu banlarız
Seni geç bulduk daha da bırakmayız Vallahi @destere'yi salarım Ege kıyılarından, kaçak göçmenlerle Avrupaya gelir seni bulur geri getirirBen zaten yakin bir zamanda gidiyorum. Bakalim tadsiz tuzsuz olacakmi gerci yoklugumda yarismalar yok galiba. Bunuda bitirip öyle gidecem. Yildizlar enerjimi aldi
@EFE UYSAL senin etikete hemen dönmus. Benimkine bakmiyor bide ustune ustluk gunde defalarca survivor konularina etiketliyor. Bende bugün görmezden geliyorum onu
Tm abla oy kullanacam senin için barış imzalayalımSen etikete gelmiyon diye yapiyoum bende 😉 gunlerdir hic birine dönmedin ben yinede Survivorda yorum yaptim biraz taki oy kullanadigini ögrenene kadar ama yollama gerek yok artik
Tamam bide Sarpa oy gelirse haftalarca pesinden kostuguma pisman olacam ama yok baski, hangisini begenirsen ona oy ver tabiki. Ben @Bully gibi insanlara demiyorum bana oy verTm abla oy kullanacam senin için barış imzalayalım
Haklısın kardeşim Zaten kendisinin varlığıyla yokluğu bir bu aralar, 15 gününü de feda etsin artık senin içinO güne özel vekalet veremiyor muyum @Maskeli Fedai trollüne? Bi kez de o banlansın İnsanlar kardeşleri için mapus damlarında ömür çürütüyor 15 gün foruma girme ne olur ki? Haksız mıyım üstat ?
Seni geç bulduk daha da bırakmayız Vallahi @destere'yi salarım Ege kıyılarından, kaçak göçmenlerle Avrupaya gelir seni bulur geri getirir
haha yok ama ihtiyacim var biraz kafa izinine. psikolojim bozuldu milletide bezdirmeye basladm sayilir. en az 2 hafta en fazla 1 aylik bir ayrilik olacak gibi görunuyorO güne özel vekalet veremiyor muyum @Maskeli Fedai trollüne? Bi kez de o banlansın İnsanlar kardeşleri için mapus damlarında ömür çürütüyor 15 gün foruma girme ne olur ki? Haksız mıyım üstat ?
Seni geç bulduk daha da bırakmayız Vallahi @destere'yi salarım Ege kıyılarından, kaçak göçmenlerle Avrupaya gelir seni bulur geri getirir
Bir süre baskı yapmıştın ama, onu hep yüzüne vuracağım 😛Tamam bide Sarpa oy gelirse haftalarca pesinden kostuguma pisman olacam ama yok baski, hangisini begenirsen ona oy ver tabiki. Ben @Bully gibi insanlara demiyorum bana oy ver
ben oy yolla diye baski yaptim, bana puan verin diye degil. sadece bir mesajda yazmistim Fajiye falan destek isterim diye ki zaten o haftada kullanmamistiBir süre baskı yapmıştın ama, onu hep yüzüne vuracağım 😛
Valla ben oy isterim, veren verir vermeyen de kendi bilir
Aman aman iyi ben de temelli pılını pırtını toplayıp ''yeter be ben annemin evine gidiyorum'' diyen hatunlar gibi gidiyorsun sandımhaha yok ama ihtiyacim var biraz kafa izinine. psikolojim bozuldu milletide bezdirmeye basladm sayilir. en az 2 hafta en fazla 1 aylik bir ayrilik olacak gibi görunuyor
Ondan rahatsızım bu aralar Bizi ihmal ediyor şöyle sağlam bir linci hak ettiHaklısın kardeşim Zaten kendisinin varlığıyla yokluğu bir bu aralar, 15 gününü de feda etsin artık senin için