TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Roman Havaları

Oy: 0 0.0%
  • Karadeniz Şarkıları

• Ankara Havaları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Oylarımı kullandım :A @dosimosi

@Doğu Tarkan'la güzel bir başlangıç yapmıştık, Neşet babayla devamını getiririz bence kardeşim :A

Bak Neşet Ertaş dedin beni bitirdin gece vakti. :A
Recaptan Neredesin Sen'i dinleyip sonra Atacan'a oyunu yollayabilirsin :A Sen oy kullanmazsan ve Neşet ustayı elerlerse büyük vicdanı çekersin ona göre. ss

Ben de Derin Futbol'dan sonra Ah Yalan Dünya ve Ahirim Sensin keyfi yapayım bari :A

Recaptan Neredesin Sen'i dinleyip sonra Atacan'a oyunu yollayabilirsin :A Sen oy kullanmazsan ve Neşet ustayı elerlerse büyük vicdanı çekersin ona göre. ss

Ben de Derin Futbol'dan sonra Ah Yalan Dünya ve Ahirim Sensin keyfi yapayım bari :A
Bak bak nasilda calismalara baslamis :D
bende senin gibi diyeyim, bu hareketere gerek yok. Elenecegini sanmam :)

@Doğu Yildizlarda yuzumu hic guldurmedin eminim finaldede güldürmeyeceksin :A

Spoiler vermiyim :A

Neşet baba elenirse foruma uğramam :A

Ayy sen bi karışma yarışmacı değilsin burada 😛 :A

Doğu tabii ki Tefo'ya desteğini atmıştır, ondan bir beklentin olmasın :A

Zaten 16 Nisan'dan sonra bir süre uğrayamayacaksın :A

Bunun spolieri mi kalmis :D bu arada sarkiyi ben önerdim sayilirda ama Zara isterdim😛
Bende Sener Sen kazanmazsa ugramam :F

haha tamam sustuk :) Sivaci gurubu 4 kisi zaten. ikimizede yeter :F

Zaten 16 Nisan'dan sonra bir süre uğrayamayacaksın :A
Demin onu konuşuyorduk @EFE UYSAL kardeşimle zaten :A O gün kuzu gibi olmayı planlıyorum :A
Bunun spolieri mi kalmis :D bu arada sarkiyi ben önerdim sayilirda ama Zara isterdim😛
Bende Sener Sen kazanmazsa ugramam :F

haha tamam sustuk :) Sivaci gurubu 4 kisi zaten. ikimizede yeter :F
Sen uğramazsan yarışmalar tatsız tuzsuz geçer forum lobisi Şener Şen amcamızı birinci yapacaktır eminim :A Üst aklın aklını okudum bak şimdi gece gece :A

Demin onu konuşuyorduk @EFE UYSAL kardeşimle zaten :A O gün kuzu gibi olmayı planlıyorum :A

Sen uğramazsan yarışmalar tatsız tuzsuz geçer forum lobisi Şener Şen amcamızı birinci yapacaktır eminim :A Üst aklın aklını okudum bak şimdi gece gece :A
Gelecek ay favori üye olma ihtimalin var, dikkatli olmanı tavsiye ederim ben de :A

@Maskeli Fedai senin yerine de kurt olur, gerekirse onu banlarız :A

Ben zaten yakin bir zamanda gidiyorum. Bakalim tadsiz tuzsuz olacakmi :D gerci yoklugumda yarismalar yok galiba. Bunuda bitirip öyle gidecem. Yildizlar enerjimi aldi :A

@EFE UYSAL senin etikete hemen dönmus. Benimkine bakmiyor bide ustune ustluk gunde defalarca survivor konularina etiketliyor. Bende bugün görmezden geliyorum onu :F

Ben zaten yakin bir zamanda gidiyorum. Bakalim tadsiz tuzsuz olacakmi :D gerci yoklugumda yarismalar yok galiba. Bunuda bitirip öyle gidecem. Yildizlar enerjimi aldi :A

@EFE UYSAL senin etikete hemen dönmus. Benimkine bakmiyor bide ustune ustluk gunde defalarca survivor konularina etiketliyor. Bende bugün görmezden geliyorum onu :F
İnada inat kısaca :) :)

Gelecek ay favori üye olma ihtimalin var, dikkatli olmanı tavsiye ederim ben de :A

@Maskeli Fedai senin yerine de kurt olur, gerekirse onu banlarız :A
O güne özel vekalet veremiyor muyum @Maskeli Fedai trollüne? :A Bi kez de o banlansın :A İnsanlar kardeşleri için mapus damlarında ömür çürütüyor 15 gün foruma girme ne olur ki? :A Haksız mıyım üstat ? :A

Seni geç bulduk daha da bırakmayız :A Vallahi @destere'yi salarım Ege kıyılarından, kaçak göçmenlerle Avrupaya gelir seni bulur geri getirir :A

O güne özel vekalet veremiyor muyum @Maskeli Fedai trollüne? :A Bi kez de o banlansın :A İnsanlar kardeşleri için mapus damlarında ömür çürütüyor 15 gün foruma girme ne olur ki? :A Haksız mıyım üstat ? :A

Seni geç bulduk daha da bırakmayız :A Vallahi @destere'yi salarım Ege kıyılarından, kaçak göçmenlerle Avrupaya gelir seni bulur geri getirir :A
Haklısın kardeşim :A Zaten kendisinin varlığıyla yokluğu bir bu aralar, 15 gününü de feda etsin artık senin için :A

haha yok ama ihtiyacim var biraz kafa izinine. psikolojim bozuldu :A milletide bezdirmeye basladm sayilir. en az 2 hafta en fazla 1 aylik bir ayrilik olacak gibi görunuyor

Tamam :D :Z bide Sarpa oy gelirse haftalarca pesinden kostuguma pisman olacam :F ama yok baski, hangisini begenirsen ona oy ver tabiki. Ben @Bully gibi insanlara demiyorum bana oy ver :A
Bir süre baskı yapmıştın ama, onu hep yüzüne vuracağım 😛 :A

Valla ben oy isterim, veren verir vermeyen de kendi bilir :A

Bir süre baskı yapmıştın ama, onu hep yüzüne vuracağım 😛 :A

Valla ben oy isterim, veren verir vermeyen de kendi bilir :A
ben oy yolla diye baski yaptim, bana puan verin diye degil. sadece bir mesajda yazmistim Fajiye falan destek isterim diye ki zaten o haftada kullanmamisti :F

haha yok ama ihtiyacim var biraz kafa izinine. psikolojim bozuldu :A milletide bezdirmeye basladm sayilir. en az 2 hafta en fazla 1 aylik bir ayrilik olacak gibi görunuyor
Aman aman iyi ben de temelli pılını pırtını toplayıp ''yeter be ben annemin evine gidiyorum'' diyen hatunlar gibi gidiyorsun sandım :A
Haklısın kardeşim :A Zaten kendisinin varlığıyla yokluğu bir bu aralar, 15 gününü de feda etsin artık senin için :A
Ondan rahatsızım bu aralar :A Bizi ihmal ediyor şöyle sağlam bir linci hak etti :A