TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Roman Havaları

Oy: 0 0.0%
  • Karadeniz Şarkıları

• Ankara Havaları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
İşgüzar demeyelim. Puanlama yaparken farklı düşünebiliyorsun onu anladım :D Ne zaman iyi beklesem hep düşük ya da orta puan verdin. Gerçi hiç yüksek vermedin ama olsun :D
Kanka o senle ilgili değil seçimlerinle alakalı ben beğensem seni en zirveye de atarım ama hiç güzel seçemiyon ki sağ olacak :A

ben bunu @Harunnn60 a önereyim sanırım hala elenmemişti :)

Geç kaldı o seçmiş bile türküsünü @Harunnn60 haruna iyiki önermemişsin oda daha iyi seçmiş be:Faferim ona

Kaliteden anlayan çok olmaz zaten. :A
Hayır madem Karadeniz Türküsü seçecektiniz niye daha önceki haftalarda Karadeniz Müziklerini desteklemezsiniz. :A

Mesela @batuhankaralar çok iyi seçim yapmış. :D

:D evet ya bende istedim karadeniz müziklerini ama seçmediler işte:D

Sabahat Akkiraz - Kınalı Kar :A
sabahat akkiraz ın harika türküleri var ama sen gidip en zayıfını seçmişsin kınalı kar en iyilerinden biri değildir :)
@Ahmad kazım koyuncunun güzel bir türküsüyle gelmiş muhteşemdir ,
@Harunnn60 kazım koyuncuyu doğru yakalamış şarkıyı yanlış yakalamış aynı senin gibi şarkıda tutturamamış kazım koyuncuya rağmen pek sevemediğim bir türkü :)
@Çiğdem- berbat bir türküyle gelmiş yavuz bıngıldan nefret ederim :)
@Bully orta halli bir türküyle gelmiş neşet ustanın daha güzel eserleri olmasına rağmen buda idare eder :)
@batuhankaralar bağlar olgun şimşekten üfledilerle gelmiş şu an yarışma içinde en sevdiğim ikinci türkü oldu birazda aslı tandoğan etkisi var bunda :)

sabahat akkiraz ın harika türküleri var ama sen gidip en zayıfını seçmişsin kınalı kar en iyilerinden biri değildir :)
@Harunnn60 kazım koyuncuyu doğru yakalamış şarkıyı yanlış yakalamış aynı senin gibi şarkıda tutturamamış kazım koyuncuya rağmen pek sevemediğim bir türkü :)
@Bully orta halli bir türküyle gelmiş neşet ustanın daha güzel eserleri olmasına rağmen buda idare eder :)
@batuhankaralar bağlar olgun şimşekten üfledilerle gelmiş şu an yarışma içinde en sevdiğim ikinci türkü oldu birazda aslı tandoğan etkisi var bunda :)
Netice olarak sevdin yani :A

bundan sonra formülü öğrendim kazanmasını istediğim şık hangisiyse onun rakibine oy atacağım böylelikle asıl kazanmasını istediğim sonuç ortaya çıkıyor türkülerin kazanmasına sevindim :)
Neden kimse seni sevmiyor da mı zıttına oy veriyor. :)

Senden güzel yorum aldıysam kesin elenirim :A

Kaliteden anlayan çok olmaz zaten. :A
Hayır madem Karadeniz Türküsü seçecektiniz niye daha önceki haftalarda Karadeniz Müziklerini desteklemezsiniz. :A

Mesela @batuhankaralar çok iyi seçim yapmış. :D
Güzel puanlarını bekliyoruz o zaman :D